Poti sa-i iei un obiect vestimentar, o geantuta, un set de cosmetice special pentru copii, niste bratari, clame de par, o carte, un joc pentru calculator, s. a. m. d.
Eu in locul tau m-as duce direct la Diverta
( http://www.dol.ro/magazin/ - alege online!). De acolo n-ai cum sa pleci cu mainile goale, cand este vorba de copii si cadouri. Gasesti aproape orice.
Succes! Numai bine!
1. un set de margele - toate cele necesare pentru a crea lanturi colorate de margele ori bratari, pentru tanara domnisoara
2.balerini sau cizmulite - roz, rosii sau portocalii si neaparat cu flori colorate sau fundite cochete;
3. o rochita - o alegere clasica, cu care nu vei da gres;
4. o carte de povesti - un dar de care cred eu ca se va bucura
5. o cutiuta muzicala - cu ajutorul unei cutiute muzicale puteti aduce putin din spiritul Craciunului in casa celui ce o primeste;
6. o posetuta pufoasa - in care isi poate pastra bombonelele, batistuta, cateva creioane colorate daca iese la plimbare;
7.multe multe creioane colorate - micuta artista isi va da frau liber imaginatiei si va desena zeci de personaje, animalute preferate si rochite pentru papusi.
ăăă...păi eu zic sa îi cumperi un buchet de flori, haine ceva...o petrecere super, dar tu o cunoşti mai bine asa că
Pai o trusa de machiaj pentru fete de varsta ei sau o enciclopedie cu informatii care sa o intereseze, carti.
O poza cu voi doua, personalizata. Sau ceva personalizat, o perina, o ceasca de ceai,. etc. :*
Eu am primit zilele astea un puzzle cu poza mea. Mi s`a spus ca se poate face la Carrefour si sincer mi se pare un cadou foarte interesant. O pui sa-l construiasca si sa vada ce`i iese la sfarsit.
Am vazut ieri in carrefour un urs mare de plus avea in jur de 1m.si costa doar 50d e ron. cred ca ar fi unc adou potrivit
Eu cred ca i ar placea un joc captivant...cum ar fi Roata norocului sau nu stiu Roata olarului... jocul acela Bath bomb de facut parfumuri cred ca i ar placea. Oricum sper ca o sa gasesti ceva ce o sa fie pe placul ei bafta la cautat