Daca el nu vrea sa va impacati, ba mai mult este si cu alta pentru ca e "buna", sfatul meu este sa-l uiti. tie ti-ar place sa iti zica dupa ca va impacati si sa stea si cu aia pentru ca e mai "buna" ca tine pe ascuns in continuare? eu cred totusi ca faza aia era doar ca un motiv sa se lase. sincer, imi pare rau pentru tine ca sa-ti spun asta dar nu merita.
PS: sa zicem ca o lasa pe aia de tot pentru tine ca sa va impacati, daca o sa te lase si el mai departe la randul lui pe tine pentru alta dupa aia?
Nimeni nu iti poate spune ce sa faci. Fa ceva original, ceva ce te duce pe tine capu si cu care crezi ca ai putea sa-l dai gata.
Nu stiu. Ii ceri scuze si ii spui ca iti plac cei care sunt mai scunzi putin decat tine .
Poti sa-i scrii bilet, dar vezi ca trasaturile de caracter pentru care tu-l apreciezi lasa de dorit. Daca este cu alta atat de repede cand nu ati clarificat lucrurile intre voi si ce alta, una "buna" atunci inainte sa-i scrii mai bine gandeste-te ce vrei de fapt. O continuare a relatiei cu un astfel de om?
Pai daca este cu alta ce vrei sa-i scrii ca il iubesti si sal convingi ca tu esti mai buna de cat aia care este el cu ia acum
Scrie un bilet in care sa ii spui ca nu iti pasa ca are 2 metri sau ca are 1 metru. Spune-i ca il iubesti pentru ceea ce e, pentru caracterul lui si pentru ca te face sa te simti speciala in ciuda defectelor tale. Sper ca te-am ajutat.