Dacă tu nu îl iubești nu te va mulțumi doar ca el te iubește, as merge pe varianta 2. Nici nu cred ca e normal ca un om sa ți cânte mereu în struna, sa facă mereu ce îți dorești indiferent de felul în care ii răspunzi. Chiar dacă nu vei rămâne nici cu al doilea, sentimentele ce le trăiești sunt autentice și te fac sa te simți vie, și dacă nu va fi sa fie va exista și varianta 3.
Nu cred ca o femeie cu toate acasa s-ar opri la variantele astea.
Poate doar genul ala de femeie mai de calitatea 2, care ia varianta 1 ca pe o asigurare de pensie, si traieste o aventura cu 2.
O femeie sanatoasa fie l-ar transforma pe 1 in sotul ideal, fie ar cauta in continuare. 2-ul nu e bun la nimic, partidele alea de sex sunt doar la inceput, apoi apare monotonia.
Bine, așa e cum spui tu.
Depinde ce iti doresti: daca vrei o relatie stabila si de lunga durata atunci prima varianta, daca vrei ceva intens dar care se va termina repede atunci a doua varianta.
Ratiunea ar alege prima varianta. Inima ar alege a doua varianta. Depinde care ar fi mai puternica dintre inima si ratiune.
Daca ar fi implicata si inima in prima varianta chiar daca mai putin, as alege-o pe aceea.
La varianta 2 bărbatul e genul care nu iubește femeile.
Bărbatul de la varianta 2 el alege femeile cu care să fie.
Daca inima respinge prima varianta atunci spune-i baiatului cum sta treaba ca sa nu-si faca iluzii. Nu are rost sa va implicati daca nu simti nimic pentru el.
In legatura cu varianta a doua, ai grija! Te va face sa suferi.
Dupa cum spunea Violetta, e mai bine sa cauti un al treilea pe care il iubesti si te iubeste.
Depinde ce vrei pe viitor.
PS: pasiunea aia intensa trece cu vremea, pentru ca asa e felul ei. Si atunci cu ce ramai? Cu una rece si una si mai rece.
Nu sunt vreun expert in dragoste, dar eu cred ca nu exista decat un singur tip de iubire si anume iubirea neconditionata, restul sunt povesti sau scenarii de telenovela.
Ori e dragoste adevarata ori e pofta trupeasca.
Ciocolata sau vanilie? O a treia varianta nu exista.
Nimic. M-as debarasa de amandoua si as cauta sa iubesc si sa fiu iubita deopotriva. Degeaba iubesc daca nu sunt iubita sau degeaba esti iubita daca nu iubesti...nu vei avea liniste in niciun caz.
Pe mine prima varianta nu mă lăsa deloc indiferenta și din contra as începe sa simt o pasiune mare.
Iubirile de care spui tu trec în maxim 3 luni la un bărbat care are de unde alege femei frumoase.
Ce poveste misto. Daca aia chiar muncea pentru banii aia, ma indoiesc ca avea sa aleaga un neica-nimeni ca tine...
De ce nu răspunzi la întrebarea pusă de Jeesika și comentezi la ce am răspuns eu?
Bugetar, adica neica-nimeni.
Nu înțeleg ce cauți într-o iubire din varianta 1 dacă nu ți-o dorești
Riști să rănești un om care după spusele tale, ar face orice pentru tine.