Ce idei stupide de cadouri... Ceas nu-i ok sa-i iei ca nu stii ce pretentii are, posibil sa vrea ceva de firma iar cu 100 de lei nu ai prea multe variante.
Cani unui baiat, serios? Eventual maica-ta s-ar bucura sa primeasca asa ceva.
Daca chiar nu stii ce si-ar putea dori, mai bine ii pui banii intr-un plic, face el ce vrea cu ei si nu-s irositi aiurea pe un cadou la care posibil sa si strambe din nas
La baieti nu ai idee niciodata ce sa le iei. Asa ca:
Exista set de 2 cani cu lingurite ce le poti pune in coada de la cana- foarte utile si am vazut ca majoritatea baietilor le folosesc pentru ca au lingurita la indemana - is cam lenesi baietii de felul lor
Si o ciocolata de buna calitate: Ferrero Rocher - la Carrefour gasesti 8 bilute dinalea la 11 lei. Poti lua si 2 cutii daca vrei.
Un set din ala de cani ii aprox 25 de lei.
Altceva?
Am mai observat ca baietii is innebuniti dupa casti: casti dinalea mici, casti imense, casti cu fir sau fara fir - par sa nu aiba vreodata indeajuns de multe casti. Acuma depinde, poate prinzi ceva oferte la casti la Auchand sau Media Galaxy, dar poti si altundeva, daca iei casti obisnuite, cu fir.
Interesanta observatia cu castile, dar in principiu eronata. Casti multe si proaste, de cele mai multe ori, fiindca isi tot cumpara mizerii de doi lei sperind sa sune bine...
Cred ca mai mult conteaza intentia decat cadoul. E varul tau, o sa aprecieze oricum. Ai putea sa ii dai si banii direct, ca sa isi cumpere el ceva.
anonim_4396 întreabă: