| Auriu_Șoimul_1998 a întrebat:

Ce cadou pot sa-i fac surorii mele si implineste 10 ani? Dar nu nu pot sa-i fac cine stie ce cadou caci si eu implinesc 10 ani.
VA ROG SA PRIMESC RASPUNSUL CAT MAI REPEDE!

Răspuns Câştigător
| Turbo223 a răspuns:

Presupun ca sunteti gemene, daca sunteti surori si impliniti amandoua 10 ani. Oricum,uite cateva idei :
-O felicitare de La Multi Ani in primul rand,cu o poezie scrisa de tine in care sa spui cat de mult ti la ea (faci cu cuvintele tale si gasesti niste cuvinte care suna frumos si rimeaza,daca nu gasesti o poti ruga pe mama ta sa te ajute,dar la varsta ta cred ca ai imaginatie bogata asa ca poti scrie multe).
- o inima de hartie pe care sa o colorezi cu culoarea ei preferata (indoi foaia egal,cum ar arata ca o coperta de carte si decupezi jumatate de inima)
-poti sa-i faci o mini-carte din coli de hartie in care sa lipesti poze cu ea,tine si familia sau sa scrii amintirile petrecute impreuna.
-poti sa-i faci un fel de abtibild (o coala de hartie pe care desenezi ceva cum ar fi un fluture pe care poti pune putin sclipici,pe Minnie, pe Hello Kitty si dupa il decupezi si pui lipici pe partea alba si atentie sa nu exagerezi cu lipiciul, o bobita mica este suficient, iar ea dupa il poate pune pe o haina, cana sau unde doreste).
-O/Il poti ruga pe mama/tatal vostru sa cumpere o rama de tablou in care sa pui o poza cu sora ta sau chiar cu toata familia, bineinteles daca ai.
Poti face multe lucruri doar lasa-ti imaginatia sa zburde! La multi ani si tie si surorii tale! O aniversare de 10 ani reusita sa aveti happy!

| Auriu_Șoimul_1998 explică (pentru Turbo223):

Mulțumesc dar eu sunt băiat.

| Auriu_Șoimul_1998 explică (pentru Turbo223):

Felicitări!

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

O papusa Ana sau Elsa din povestea Frozen!

| Ironwin a răspuns:

Incearca ceva facut de mana ta: un cosulet cu flori, un desen sau ceva la care te pricepi mai bine.

| UnTipObisnuit a răspuns:

Poti sa-mi spui ce ii place surorii tale? Adica se uita la "Sofia Intai" sau joaca un sport, ii place vreun joc video etc?