| Enigmă a întrebat:

Buna TPU`! Ce este de fapt bucuria?

Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

"Bucuria este semnul cã viata a reusit."(Henri Bergson). Este o atitudinea pozitiva in fata vietii, multumirea pentru fiecare lucru frumos pe care il vedem in jur si posibilitatea de a trece peste dificultati, posibilitatea de a actiona pentru un scop nobil, simtamantul de a fi util familiei sau comunitatii in care traim.

10 răspunsuri:
| luiza a răspuns:

Bucuria este de fapt o stare de bine pe care o simti atunci cand ti-se intampla ceva frumos!

| Beby_9523 a răspuns:

Logic este antonimul tristetii... dar este acel sentiment care il simti aproape in fiecare zi.asta daca nu esti emo

| elena a răspuns:

Mai, daca nu gresesc, cred, ca este un sentiment de multumire, de satisfactie, a avea o placere din toata inima, spun, cred, ca pentru mine bucuria este ca si elanul sau fetele virgine...PE CALE DE DISPARITIE!

| Carlamonicaanghele a răspuns:

Un sentiment greu de explicat. bucuria se poate manifesta in foarte multe cazuri-de ex.; a se bucura de necazul celuilalt,
bucuria in sine...

| problematic a răspuns:

O stare de bine.

| mgtow a răspuns:

Culmea fericirii cand te simti de puta madre laughing e adevarat nu gluma

| Razvan a răspuns:

Fericirea fara mana dreapta. Bucuria e subordonata fericirii pentru ca e o stare de moment, pe cand fericirea se presupune ca e o stare a sufletuluithinking

| Psihiatra a răspuns:

O stare sufleteasca, care din pacate nu dureaza prea mult.

| ema69 a răspuns:

Bucuria? Greu de dat o definitie...Pentru mine bucuria apare atunci cand cineva drag mie e in preajma mea, cand deschid ochii si vad aproape de mine pe cei ce ma iubesc, cand fetele mele ma imbratiseaza si imi spun ca ma iubesc, cand reusesc sa imi duc la indeplinire datoriile, cand merg la medic si imi spune ca e totul ok... Daca ai pus o asemenea intrebare, cred ca viata te-a incercat si sper sa ai doar bucurii.

| 2122009 a răspuns:

Absenta tristetii...