| aurelgabriel a întrebat:

Buna TPU!
Ce inseamna barbat fermecator? Stiu sensul cuvantului dar nu inteleg barbat fermecator, fiecare e unic.Ce trasaturi anume are acel barbat?
VA MULTUMESC!
Dau FUNDA!

9 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mircea Radu.

| aurelgabriel explică (pentru gabicoo):

Bine ca nu Radu Mircea,
patetic esti.

| KovacsB a răspuns:

Fiecare e unic dar unii sunt mai fermecatori decat altii.

| Cinic a răspuns:

Nu exista barbat fermecator! Exista doar barbat frumos. In special in targetul de femei 16-30. Daca esti barbat frumos femeile iti vor oferi by default si calitatea de " fermecator". Nu ai cum sa fii fermecator daca nu esti conventional atractiv. Preferintele femeilor in ceea ce priveste aspectul fizic al unui batbat sunt standard, spre deosebire de barbati care au preferinte variate. Ca barbat trebuie sa ai fata simetrica si slaba, barbie bine definita, sa fii inalt si lean ( nici gras dar nici slabanog). Asta te face atractiv. Calitatile tale umane si personalitatea ta nu au nici cea mai mica valoare daca nu esti atractiv ca si barbat. Totusi asta nu se aplica tuturor femeilor, ca si barbat scund si cu o fata in parametrii medii am avut iubite mult mai atractive decat mine, doar ca eu a trebuit sa muncesc pentru asta. Adica sa ne imprietenim, sa o las sa ma cunoasca si sa o cunosc, sa stiu sa o fac sa rada, sa aiba ce sa discute cu mine etc. In liceu sau in facultate toate astea nu prea conteaza, its all about looks! De aia vezi aici puzderie de mamici singure, pentru ca tipele au fost cucerite instant de barbati frumosi care nu au nici o alta calitate. Dar pentru majoritatea femeilor, frumos= dragoste adevarata, cand de fapt este vorba doar despre lust si atractie sexuala. Barbatul ala care are foarte multe femei, nu este cu absolut nimic mai bun ca si tine, el este doar mai frumos ca tine, nu este ca si cum ar face el ceva special sa ar avea vreun " rizz" sau " vrajeala" sau vezi doamne este sharmant sau inteligent.

| Frank51 a răspuns (pentru Cinic):

Aș adăuga faptul că nu doar aspectul fizic te face fermecător, sunt și multe alte calități precum încrederea de sine, energia pe care o emani, modul de vorbire( pentru că de frumos ești frumos dar mai trebuie să și deschizi gura), prezența, modul în care gesticulezi, și multe altele( am zis strict chestii care contează la prima vedere, aka te pot "fermeca"), deci chiar sunt o multitudine de factori pe lângă frumusețe, ce-i drept care oarecum se completează.

| Cinic a răspuns (pentru Frank51):

Toti factorii pe care tu îi enuneri aici, nu au nici cea mai mica valoare daca nu esti atractiv. Increderea de sine, energia pozitiva, modul de vorbire sunt total, dar total inutile daca esti neatractiv. Inca odata, nu spun ca se aplica la toate femeile, evident exista femei bomba cu barbati urati ca dracu, dar pentru majoritatea femeilor, in special cele tinere, aspectul fizic este totul! Am vazut asta de prea multe ori in jurul meu. La liceu, la munca, in anturaje. Barbatul frumos castiga intodeauna in fata unui barbat mai putin atractiv. Cel putin pe termen scurt, ca dupa aia se duc fluturasii din burtica femeii si vede tipa ca sa ales cu un tantalau sau lenes sau violent. Dar pana atunci, tantalaul se alege cu orale si afectiune in timp ce tu vei ramane cu florile si decalaratiile de amor. Exista un motiv pentru care femeile dupa tinder/ bumble aleg doar 15% dintre barbati. Pentru ca si cea mai obeza cu doi copii va da swipe right doar la cel mai atractiv barbat. Atractia sexuala este imbatabila si nu poti concura cu ea.

| Frank51 a răspuns (pentru Cinic):

Bro, nu ai înțeles, am zis că ADAUG la frumusețe și cele enumerate, nu am spus că un bărbat neatractiv dar cu acele calități este fermecător. Am spus clar că cele menționate completează frumusețea ca să poți fi fermecător.

| Cinic a răspuns (pentru Frank51):

Imi cer scuze! Am crezut ca spui gen " doar personalitatea conteaza".

| MarcelinFluricil a răspuns:

Un barbat care respecta pe oricine si nu are nasul pe sus...
Un barbat care se ingrijeste pe sine...
Un barbat care este prietenos si direct, dar nu libidinos sau insistent. Un barbat care stie sa accepte refuzuri.
Un barbat care sa stie sa faca curat, sa gateasca, nu feluri de 5 stele... dar ceva mancare care sa bucure inima.
Un barbat care are grija de el, nu care sa se asteapte sa aiba o femeie grija de el ca mamitica!
Un barbat care stie sa asculte ce zici, nu doar care da din cap ca intelege.