Cristianorudi7 poate ei or fy ratati, dar nu-i stress :-J ptk deocamdata tu esti un FRAiER la nivel MONDIAL
Cidata poveste, da' cred ca nu si-a pierdut increderea in tine, daca l-a batut pe kretinu' ala, inseamna ca a inteles cum stau lucrurile, ca e constient de faptul ca el s-a dat la tine si nu invers!
asta-i parerea mea
pupirici!
and BFT!
Asta este...se mai intampla si din astea.
ideea e ca acea prietena nu s-a suparat pe tine nu?
daca mai era cineva cu tine si cu prietenul ei atunci putes spune ce si cum dar asa...
cat despre prietenul tau care nu crezi ca mai are incredere in tine ii poti explica situatia sau il poti lasa sa credeada ce vrea.pana la urma va avea incredere in tine., totul depinde ca tu sa nu ii mai dai nici un motiv sa nu aiba incredere in tine.
Este bine ca i-ai spus insa daca il iubea cu adevarat si avea incredere oarba in el iti puteai pierde o prietenie, prietenul tau daca te iubeste si tu la fel ii vei castiga increderea din nou cu timpul
Bună Cupidon! Ai făcut foarte bine că i-ai spus prietenei tale acest lucru, ceea ce dovedește că ești o bună prietenă! Poate că ar trebui să vorbești cu prietenul tău ca să îți dai seama dacă mai are încredere în tine așa cum a avut și înainte. Sau poate că el nu și-a pierdut încrederea în tine și este impresia ta unde știi că nu i-ai spus toată treaba asta și a auzit din discuția dintre tine si BFF. E normal să-l fi deranjat treaba asta din moment ce ține la tine și mai ales că i-ai ascuns toată povestea asta.
Pai ce parere sa am?
Eu daca eram in locul tau m-as fi tras repede de langa el, i-as fi spus vreo 3 vorbe mai dure, si nu mai apuca sa ma sarute.
Prietenul tau daca tine la tine, va avea din nou incredere in tine.
Incearca sa discuti cu iubitul tau si sa ii spui ca tu chiar ti la el...cat despre baiatul acela eu ii dau un sfat prietenei tale sa il lase de tot exista o multime de baieti pe lume...