Nu exista un timp anume după care trebuie sa fii cerut in căsătorie. Eu am fost cerută in casatorie după 5 ani de locuit împreuna iar sora mea după 3 luni de relație și in ambele situații lucrurile au avut o evoluție buna. Dacă nu te-a cerut in căsătorie nu înseamnă ca nu te iubește, ci pur și simplu uni bărbați nu văd cererea in căsătorie ca pe o dovada de iubire suprema și nu înțeleg cât de important este pentru noi femeile acest gest! Eu 4 ani de zile i-am tot "aruncat pastile" despre cum mi-as dori despre cum sa fie inelul, ce nași mi-as dori dar cererea nu mai venea. M-a cerut in căsătorie când ma așteptăm cel mai puțin. când mai vedeam pe net filmulețe cu cereri in căsătorie mi se părea atât de false și de mironosițe fetele acelea care plâng și urla și eram sigura ca eu nu o sa fac asta. Ce crezi... am plâns de m-am rupt, juma de ora! Nici sa-i răspund nu eram capabilă
Cerutul in casatorie trebuie sa fie INAINTE de mutatul impreuna. Fiind o tara cu peste 95% crestini, ar fi normal ca un cuplu sa nu traisca in concubinaj.
Daca totusi cuplul nu este crestin, atunci raspunsul poate varia. Unii traiesc un an in concubinaj, altii aproape 10 ani.
VasileCacanei întreabă: