Fiecare cu disperarea lui, însă acolo ar fi fost corect "căruia"; de semnele de punctuație nu mai amintesc.
Nu pare sa însemne nimic - e la fel de neinteresat de tine, precum ești tu de el.
Dacă era interesat, tocmai i-ai ranit orgoliul și nu îți va spune/recunoaște oricum alta varianta.
Ori se trage de la gramatica, doar el știe.
"...sau suni oleaca, dar n-as zice, caci daca extrapolez filosofic, orice are conotatie si nu are, caci gradientul doare mai tare la capatul obscur cand esti consistent, iar cand nu, traiesti fara sa-ti dai seama ca nu existi"
"Sau ceva de genul".
Dar asta este doar ce credem noi, pur si simplu. Daca vrei cu adevarat sa stii ce a zis, singura modalitate prin care poti sa stii asta 100% ar fi sa il intrebi pe barbatul respectiv, si implicit sa iti raspunda sincer.
Numai bine!
... sau c&rva, sau pr*asta, sau p*narama, sau ne*atula... sau ce vrei tu. Negatiile exagerate pe tema 'nu ar putea fi nimic intre noi' sau 'nu sunt disperat/a dupa tine' sugereaza fix contrariul.
Dacă tot în halul ăsta i-ai scris, cred că îi pare rău că te-a cunoscut. Rău de tot.
Eu as fi raspuns asa daca m-as fi simtit ofensat.
Oricum, raspunsul tau, personal mi se pare aiurea.
Dupa cum l-ai umilit, zi-i mersi ca a raspuns ca un gentleman si ti-a lasat tie onoarea sa te descrii cum doresti, sau cum te vezi in tu in,, oglinda''.
podean183 întreabă: