| Deliaa94 a întrebat:

ce părere aveți de un bărbat care eu ii zic lui, stai liniștit ca nu sunt vreo disperata după tine, iar el raspunde cu îmi pare rău dacă ai părerea asta dar nu mi-a trecut niciodată prin cap ca ai fi disperata sau... și lasă cu puncte de suspensie? Voi la ce credeți ca s-a referit cu pauza aceea ( sau...) mulțumesc!

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Adică pe scurt, i se rupe de tine și de lume in general

| NLS a răspuns:

Fiecare cu disperarea lui, însă acolo ar fi fost corect "căruia"; de semnele de punctuație nu mai amintesc.
Nu pare sa însemne nimic - e la fel de neinteresat de tine, precum ești tu de el.
Dacă era interesat, tocmai i-ai ranit orgoliul și nu îți va spune/recunoaște oricum alta varianta.
Ori se trage de la gramatica, doar el știe.

| LPCTSTR a răspuns:

"...sau suni oleaca, dar n-as zice, caci daca extrapolez filosofic, orice are conotatie si nu are, caci gradientul doare mai tare la capatul obscur cand esti consistent, iar cand nu, traiesti fara sa-ti dai seama ca nu existi"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din câteva cuvinte ai vrea să-ți poți da seama?
Ți-a răspuns cu aceeași monedă, dar într-un stil mai elegant.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

"Sau ceva de genul".

Dar asta este doar ce credem noi, pur si simplu. Daca vrei cu adevarat sa stii ce a zis, singura modalitate prin care poti sa stii asta 100% ar fi sa il intrebi pe barbatul respectiv, si implicit sa iti raspunda sincer.

Numai bine!

| GabiDumitrescu a răspuns:

... sau c&rva, sau pr*asta, sau p*narama, sau ne*atula... sau ce vrei tu. Negatiile exagerate pe tema 'nu ar putea fi nimic intre noi' sau 'nu sunt disperat/a dupa tine' sugereaza fix contrariul.

| KR0NSTADT a răspuns:

Dacă tot în halul ăsta i-ai scris, cred că îi pare rău că te-a cunoscut. Rău de tot.

| cristimihailov a răspuns:

Eu as fi raspuns asa daca m-as fi simtit ofensat.

Oricum, raspunsul tau, personal mi se pare aiurea.

| OpenMaind a răspuns:

Dupa cum l-ai umilit, zi-i mersi ca a raspuns ca un gentleman si ti-a lasat tie onoarea sa te descrii cum doresti, sau cum te vezi in tu in,, oglinda''.