| Andreea_5678 a întrebat:

Ce pot sa fac sa imi recapat cea mai buna prietena? De vre`o 2 luni nu ma mai baga deloc in seama si umbla cu o alta fata.Am incercat sa vorbesc cu ea dar a fost totul in zadar sad

7 răspunsuri:
| robertdaniel95 a răspuns:

Pai ai jignit-o/suparat-o cu ceva?
Daca nu si asta este asa din senin du-te la ea si intreab-o d ce se comporta asa fata de tine si atunci iti dai seama.
Noroc!

| R3aL a răspuns:

Clar nu mai ai ce face laughing treci peste...

| Mihaela13 a răspuns:

De ce vrei sa te impaci cu ea daca nu te baga in seama?:-s. Daca nu te baga in seama las`o in pace, gasesteti alta prietena.Pana la urma tot ei o sa ii para rau, nu?

Răspuns utilizator avertizat
| JustLikeHeaven a răspuns:

Daca iti face asta inseamna ca nu te merita. Cautati o alta prietena si invata draga mea sa nu iti mai imparti secretele cu nimeni.

| Kristtine a răspuns:

Dacă era prietena ta cu adevărat sigur te căuta ea şi ţi-ar fi propus să vă împăcaţi dar dacă umblă cu altă fată înseamnă că te-a uitat şi a trecut peste. Îţi recomand să îţi cauţi pe cineva care să te înţeleagă şi să îţi fie aproape. Nu merită să te strofoci pentru aşa zisa prietenă a ta. Şi sigur dacă ar vorbi cu tine ar face-o la miştohappy

| ЩΛIƬIПGFӨЯƬΉΣΣПD a răspuns:

Treci peste. daca tii mult la ea, o sa fie cam greu.P.S: stiu cum e x.X.straight face