Salut, tiny! daca trec in clasa urmatoare nu inseamna ca o pierzi pe prietena ta, discuta cu ea si mergeti impreuna in aceeasi clasa la acelasi profil cu tine daca sunteti in aceeasi clasa. cine stie, poate faceti si aceeasi facultate si sa stati in acelasi camin. sa ramaneti prietene bune mereu.
chiar si daca nu o sa ramaneti in aceeasi clasa tot nu-nseamna ca trebuie' sa va despartiti, o sa va mearga relatia daca va vorbiti daca va intalniti si discutati si tot asaaa...nu dispera ca totul va ramane ok intre voi daca aveti incredere unul in celalalt!
Daca nu esti lesby, eu nu cred ca te va afecta cu nimic aceasta ''despartire''.
Bafta
Daca e prietenie sincera va dura si peste ani.Pe situl jw.org sectiunea adolescenti poti vedea un filmulet frumos despre prietenia adevarata.
O relatie de prietenie va fi verificata de-a lungul timpului prin mult mai multe probleme, si mult mai serioase...
Nu trebuie sa-ti faci griji. O prietenie autentica va face fata oricaror provocari. Daca nu va face... inseamna ca nu merita atentie. Punct.
Nu stiu ce varsta ai tu, sfatul meu se refera in principal la cei maturi...
Sunt fel de fel de greşeli şi mici tensiuni care pun la încercare o relaţie de prietenie în timp. E nevoie să ţii mult la acea relaţie de prietenie pentru a avea răbdare, pentru a sacrifica orgoliul, pentru a acorda bunavointa…
O persoana trebuie să se asigure că partenerul de viaţă poate fi capabil să fie şi prieten, şi un bun sfătuitor. Viaţa ne va pune în faţă atât de multe provocări încât e nevoie putem colabora permanent cu cei de lângă noi, sau, cei de lângă noi să fie capabili să colaboreze cu noi în momente critice în care vom fi nevoiţi să ne situăm.
Se spune că poţi consuma un sac de sare lângă o persoană, îi poţi sta alături mult timp fără să ajungi să o cunoşti în mod concret. Şi asta pentru că nu am văzut-o (sau nu am vrut să o vedem cum se manifestă în situaţii critice…
De abia atunci vom afla cine sunt cu adevărat cei din preajma noastră, sau ce reprezentăm noi pentru ei…
De cele mai multe ori asta se întâmplă prea târziu...
Salut
Prietenia adevărată nu poate fi destrămată de distanţă. Dar desigur depinde de eforturile pe care le veţi depunele ambele, chiar dacă nu aveţi aşa mult timp să petreceţi ca în trecut totuşi trebuie să păstraţi legătura dacă doriţi să rămână relaţia voastră.
Acest mic video dă unele sfaturi importante care vă va ajuta.
http://www.jw.org/......-adevarat/
Cele bune.
anonim_4396 întreabă: