Eu aș pleca la București, să învăț să mă descurc singur și să am oportunitățile de socializare oferite de un oraș mare.
"asistenta la dinti"?!
Buuuun. Nici nu stii cum se numeste sau ce se face acolo dar tu vrei in Bucuresti.
https://www.youtube.com/watch?v=KoU79hgljnU
Mai stai pe acasa, mai fa ceva scoala si apoi gandeste-te la capitala. Apropo, ce-i "fegul"?
La varsta ta nu este deloc indicat sa cauti baieti, mai stai cu parintii cîtiva ani termina ti scoala si gaseste ti serviciu, am crezut ca ai peste 18 ani dar nici macar 17 ani nu ai si nu e ok sa te foloseasca toti baietii ca pe o prostituată, tu trebuie sa te axezi pe bac, cumnata ta are dreptate poti incerca ca asistenta medicală la cabinete de stomatologie doar ca trebuie sa te misti rapid acolo si daca nu faci față stresului si nu esti rapida degeaba, nu faci nimic, ar mai fi o solutie sa te angajezi la Kfc sau la mec sa vinzi meniuri, daca te descurci sa i ei comenzi sa dai rest e ok, toate fast foodurile cauta fete tinere cum esti tu.
Da ar fi o idee buna cu Hfk si am 17 ani mai am putin si fac 18 inca 2 luni
Kfc nu hfc
Sa nu faci feg, e cea mai proasta din tot Bucuresti-ul cu cel mai prost management si cel mai chitros