Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 6 Martie 2025 sunt:
Eu am o impresie ciudata ca nimeni din societate nu se mai aranjează pentru el ci numai pentru altcineva! Ceea ce vreau eu sa spun este ca oamenii pun prea mult accent pe aspectul fizic in ziua de azi!...? (mai mult)
Cum ar trebui sa se imbrace o fata intr o realtie dupa parerea voastra?
E normal ca cineva sa divorteze din cauza ca sotia nu ii gătește? Avem in oras un astfel de caz.
Fetelor ce hobby-uri urâți la un barbat? Ati putea rezista cu cineva care de exemplu se joaca jocuri video in loc sa mearga la cluburi in fiecare noapte?
Fetelor care sunteți pe aici (si sunteți, sper) ce vârstă preferati sa aiba partenerul vostru? Cand eram la liceu o colega la 15 anișori avea gagic de 24 ani. Ar trebui sa mai aștept 4 ani? Si asa...? (mai mult)
Bună, eu am 23 de ani şi sora mea a împlinit acum 18 ani şi taicămiu i- a spus să plece de acasă că gata, că nici eu, nici ea nu mai suntem copiii lui şi nu mai are nicio responsabilitate ...? (mai mult)
Considerati afirmatia, , femeia trebuie iubita, nu inteleasa ca fiind putin sexista sau spusa de un barbat care nu se pricepe deloc la femei! Eu cred ca o femeie poate fi inteleseasa daca un barbat vorbeste...? (mai mult)
Doar eu am o părerere proastă despre fetele care fac copii de tinere? Era una aici care la 20 ani avea deja trei copii.
Am 20 de ani şi deja 3 copii, cel mare are 5 ani, după unul de 2 ani şi cel mic de tot are 1an, 2băieţi şi cea mică e fată. Primul copil l- am nascut la 17 ani, copiii nu au acelaşi tată,...? (mai mult)
Bună TPU, ce părere aveți când partenerul sau partenera vrea să iasa în club, terasa, centru vechi, cu persoane de se* opus, și se duce fără voi, ca din motive personale nu puteți merge, cum...? (mai mult)
Dorim sa ne casatorim religios in UK dar nasii nostri sunt de alta religie si nu sunt casatoriti( cuplu: catolica- ea ortodox- el). Ei au fost si martorii nostri la cununia civila. Stiti cumva daca ar...? (mai mult)
Buna. Cred ca peietena mea ma inseala. Nu stiu cum sa fac sa aflu, eu lucrez intr- un capat, ea in altul. Nu pot sa lipsesc de la lucru sa vad ce face ea, dar dupa cum se comporta asa pare. Ce idei ...? (mai mult)
Parintii mei nu cred ca m- au dorit niciodata. Simt foarte mult diferentele care se fac intre mine si sora mea, eu fiind sora cea mare. Lucruri banale aparent, dar pe care nu ai cum sa nu le simti sau...? (mai mult)
Cum as putea sa ma bag in seama cu o fata daca nici nu stiu ce conversatie sa initiez? Adica, cum le plac femeilor sa fie abordate? Am auzit ca multe prefera barbati mai violenti si tupeisti. :)) eu unul...? (mai mult)
Bună seara, am 30 de ani iar iubitul meu își dorește foarte mult un copil cu mine, dar părinții mei nu sunt de acord cu așa ceva, ce mă sfătuiți să fac? Țin să menționez ca lucrez și...? (mai mult)
Ce considerați, că a putut cauza dezbinul! și haosul ăsta între oamenii!, atâta de mare, întru cât oamenii, nu se mai încred între ei, oamenii nu mai au loialitatea, respectul, bun simțul,...? (mai mult)
Buna, sotul meu are un prieten mai vechi, ei cand se întâlnesc întotdeauna vine acasa beat crita si aproape de dimineata ora 3- 3, 5.Eu de fiecare data retraiesc si nu pot sa dorm pana nu vine si ...? (mai mult)
Buna. Am o situatie mai delicata, as vrea doar sa incercati sa va puneti in locul meu, si sa imi spuneti cum ati proceda. Bunica mea, inca din copilarie m- a marginalizat fata de toti nepotii ei pentru...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema destul de penibila. Este despre faptul ca am 20 de ani si permis de un an si patru luni. Problema este ca mama mea nu imi lasa masina adica sa o conduc singur mereu are o pastila,...? (mai mult)
Salut tuturor Nu stiu cum să încep dar o să încep cu începutul eu am fost plecat în Anglia în 2019 si m- am întors de acolo în 2020 apoi am plecat iar în anul 2021 m- am dus înapoi în Anglia...? (mai mult)
Hei, TPU, plâng încontinu și nu mi pot reveni, abia acum ce m- am mai liniștit dar sunt un cărbune pe interior și simt că stau să explodez, am distrus lucruri prin casă și abia după ce am...? (mai mult)
Buna! De o vreme buna de timp este un baiat care ma cauta cu privirea atunci cand intra in acelasi loc unde sunt si eu prezenta.Se uita fix in ochii mei dar nu are curaj nici sa ma salute.Noi am fost in...? (mai mult)
Hey! Dați- mi un sfat, va rog, nu stiu ce sa mai fac. ????♀️ Iubitul meu locuiește în UK de 6 ani … eu locuind în România … el este stabilit cu părinții lui, este foarte, foarte ...? (mai mult)
Mai exista prietenie adevarata? Cum iti faci prieteni adevarati in ziua de azi? Sincer.
Despre ce sa vorbesc cu o fata? Toate subiectele propuse de ea mi se pare demodate, gen ea vrea sa vorbim despre moda, eu nu stiu nimic despre moda, ea vrea sa vorbim despre fotomodele si emisiuni, ...? (mai mult)
Bună, acum câteva zile a venit un curier să îmi aducă un colet și mi- a picat cu tronc, adică avea niște ochi verzi și m- am uitat fix în ei și nu pot să îi uit efectiv. Am numărul lui ...? (mai mult)
Voi aveti prieteni? Cei mai buni prieteni? Eu am fost "tradat" si lasat baltă de 3 ori in trecut, deci nu o sa mai ofer prietenie cuiva niciodată, am ajuns extrem de anti social din cauza asta, dupa...? (mai mult)
Salut TPU! Am o întrebare mai delicată, prietena mea este mai mare decât mine, 24. 04. 1989 iar eu în 05.02. 1999 ne înțelegem bine și când vine vorba de glume sau sa fim copilărosi amândoi...? (mai mult)
Salut TPU! As avea și eu o întrebare mai delicată prietena mea este mai mare decât minte ea fiind pe 24.04. 1989 și eu pe 05.02. 1999 dar gandim la fel am observat. Când e vorba de copilării și...? (mai mult)
Stimati barbati care sunteți intr- o relatie, e adevărat ca in perioada februarie- martie sunteti cu nervii intinsi? Am auzit ca unii se despart intentionat de partenere doar pentru ca sunt zgarciti...? (mai mult)
Daca mama are un frate doar dupa tata ce imi pica mie copii lui? verisori?
Cine e mai predispus sa divorțeze intr-o relație? Bărbatul sau femeia? Si de ce mereu femeile mostenesc casa, copiii si banii dupa procesul de divort?
Bună, mă văd cu o fată de ceva vreme, ideea e ca îmi arată ca mă place, îmi gătește, e grijulie. Dar ca îmi zice ca o caută nu un băiat de a ieșit cu el, și azi când m- am văzut cu...? (mai mult)
Salutare, care sunt variantele de trimis mancare prin pachet? De ex sunt la Bucuresti, mama trimite de la tecuci
Cum poti sa te combini cu cineva fara sa pari disperat sau libidinos? Cum sunt caracterizați barbatii ca fiind libidinoși? Adica ce comportament au?
E adevarat ca barbatii moderni cand isi scot partenerele la restaurant, ei nu platesc nimic? Imi spunea un apropiat ca el isi lasa mereu prietena sa plateasca pentru ca e independenta, dar sincer mie...? (mai mult)
De ce toată lumea e disperată după o relație? Aud mereu chestii din astea e greu să îți faci relație și nu stiu ce și cel puțin băieții toții de plâng, pe mine mă enerveză oamenii ăștia...? (mai mult)
Buna TPU. Ieri eram la sediu la vulcanizare. Sotia mea vine sa imi aduca pranzul in fiecare zi si de obicei mai ramane pana termin ca sa ia castroanele. Ieri cand a venit i- am facut cunostinta cu un...? (mai mult)
Bună, mă numesc Daniela și am 18 ani. Am o relație serioasă de 4 luni dar părinții mei nu sunt de acord. Am fost fugit cu el timp de 1 luna iar acum m- am intors pentru a- mi continua liceul, ...? (mai mult)
Cei care au relații de lunga durata ce fac sa aibă relații pe termen lung? Vreau sa spun cum reușesc sa se certe rar și sa fie întotdeauna acolo unul pentru celalalt, sa nu aibă contraziceri, ...? (mai mult)
De ce sunt atat de dezinteresati total tinerii din România? Oriunde merg vad fete si baieti cu capul in telefon, nici cand traversează strada nu isi ridica privirea. :)) Si nici nu sunt in stare sa...? (mai mult)
Dacă mama fumeaza și se duce la munca și muncește ca ospatar și mie îmi zice de multe ori seara sa o las impace și tata se ia de mine de multe ori și ma face slab și îmi zice sa mananc ca sunt...? (mai mult)
Știu ca ce o sa povestesc o sa fie ciudat, dar chiar as avea nevoie de un sfat sau o părere. Dacă o ruda prin alianță a soțului are o problema personala cu noi de ceva ani, nu poate sa suporte faptul...? (mai mult)
De ce unii părinți se poarta cu copii lor majori, gen 20-21de ani (la sora mea mă refer) ca și cum ar fi încă minori?
Bună sunt tare curioasă de ce băieții nu mai oferă nimic la fete adică ești într o relație cu unul de exemplu de 6 luni și el nu îți ia o floare în timpul ăsta, ce fel de bărbații sunt...? (mai mult)
Bună seara, daca nu a plătit nici o data pensia alimentara la copil și copilu împlinește 18 ani mai poate să recupereze bani pierduți!
Câți bani ar trebui sa aiba un barbat la prima întâlnire?
Buna seara tuturor. Am o relatie cu partenera de viata bazata pe incredere, comunicare si respect, insa cu toate acestea partenera de viata hotareste sa imi ignore obiectiile mele la o alegere neinspirata...? (mai mult)
Barbatilor, ce lucruri le urâți si dispretuiti la o femeie? Am postat aceasta intrebare la categoria feminina, iar acum m-am intrebat ce opinii vor avea barbatii.
Conform studiilor (naiba stie ce studii, am vazut pe Facebook), 80 la suta din barbati nu au relație si nici nu vor sa aibă. Care credeti ca ar fi motivele?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!