| xFaith a întrebat:

Ceva nu este in regula cu mine.

Am avut o relatie de un an jumate, care s-a terminat acum 4 luni, am fost foarte dezamagita, mai ales cand fostul a decis sa se desparta de mine. De 4 luni sunt singura. si am inceput sa ies, sa ma distrez, sa vorbesc cu alti baieti si dc nu, sa ma intalnesc. Dar se pare ca nici unul nu mi-a atras atentia in mod deosebit pana acum 2 zile.

Acum 2 zile, am intalnit un baiat care s-e uita mai tot timpul la mine. Pana la urma mi-a dat cerere pe facebook, si mi-a spus ca ca sunt frumoasa, adorabila etc ca vrea sa ma cunoasca.

Eu de altfel i-am spus ca nu mai am incredere, iar el mi-a spus ca daca eu l`as cunoaste mai bine, mi-as da seama ce fel de om este el.

Problema la mine sta in felul urmator : imi este teama sa incep o noua relatie, ma tem sa nu fiu dezamagita, imi e teama ca baiatul respectiv sa nu aive intentii bune si serioase. Traiesc cu teama ca baiatul respectiv ar putea sa nu fie sincer.

Cum a-s putea proceda in viitor?

Oare o sa prind din nou incredere si nu imi va mai fi teama?

Cum imi pot da seama cand o persoana are intentii bune sau rele?

Răspuns Câştigător
| stalin a răspuns:

Nu poti sa iti dai seama despre intentiile acelui tip, decat cunoscandu-l...nu generaliza cand e vorba de caracterul oamenilor, cum de altfel nu e bine sa nu generalizezi in general, daca pot spune asa..si daca zici ca acel baiat te fila de mai mult timp, te tinea in vizoare, inseamna ca te place cu adevarat! eu zic sa ii acorzi o sansa!

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu ai suficientă încredere în tine, la tine asta este problema, ești capabilă să socializezi, să ai simțul răspunderii, să asculți, să înțelegi, să țipi, să te revolți, etc!
Curaj.
Pa, pa.

| Zenithf a răspuns:

Este normal: cine se frige, sufla si in iaurt. Si ai sa sufli, pana iti dai seama ca ii iaurt, altfel nu ai cum. Dar in relatiile dintre oameni este mult mai complicat decat este cu masa. Si "iaurtul" asta, poate sa se incinga rau peste noapte. straight face

| anonimg a răspuns:

Eu cred ca te cam grabesti in viata.
"De 4 luni sunt singura." Dar ce daca esti singura? Scrie undeva ca nu trebuie sa fii singura? Daca esti hotarata, si daca esti si pregatita pentru casatorie, atunci -si numai atunci- iti poti cauta pe cineva. Pana atunci -sau fara motivul de mai sus- pentu ce ai vrea sa fii cu cineva?
Problema la tine nu este lipsa increderii in barbati, ci lipsa de intelepciune.Tu cauti sa fii cu cineva ca sa nu fii singura. Dar te-ai intrebat de ce baiatul acela a pus ochii pe tine?(Sau oricare altul)? Ca sa nu fie singur sau ca nu are cu cine sa se culce? Sau oare vrea sa se casatoreasca? Care dintre intentiile de mai sus ti se pare mai valida? Este ca aceea ca nu are cu cine sa se culce?
De aceea singurul motiv pentru care omul trebuie sa fie cu o persoana de sex opus trebuie sa fie doar casatoria. Alt motiv este unul imoral, oricare ar fi acela.
Nu pentru funda ti-am scris, caci deja ai dat-o; ci pentru ca sa fii scutita de suferinta pe viitor. Deci, daca tu dai apa la moara acestui baiat flirtand in continuare cu el, ii vei da sperante, iar tu vei fi obligata -chiar moral- sa raspunzi avansurilor lui. Este ca si un cu un caine -daca ii dai mancare se va tine dupa tine chiar daca nu iti va placea lucrul acesta. Un caine il zgornesti, dar cu unui om ce ii mai poti face?
De aceea repet: numai data esti pregatita de casatorie, numai atunci sa iti faci prieten un baiat.
Mai mult decat atat, iti spun ca fara Dumnezeu nu vei face nimic in viata. Nici alegerea partenerului de viata nu va fi buna fara a cere sfatul divin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti prinde bine sa iesi, sa cunosti cat mai multe persoane, baieti si sa capeti putina experienta ca prea esti bleaga. Nu mai pune botul asa repede, distreaza-te si cu asta basta. Iti vei da tu seama cand apare unul cu care sa fii pe aceeasi lungime de unda si te vei implica serios.

| Demonull a răspuns:

Stai singura si o sa suferi.
Fii cu cineva si tot o sa suferi.
Viata e c*rva.cea mai mare!
Sper ca te-am ajutat happy

| Mihut_Iulian_1990 a răspuns:

Incearca doar.trebuie sa vezi cum se comporta cu tine, iar apoi daca vrei urmareste-l sa vezi ce face cand nu esti tu, iar daca se comporta bine fii cu el happy

| dede278 a răspuns:

Parerea mea este sa incerci sa il cunosti, nu trebuie si sa formati un cuplu. Dupa un timp in care iti vei da seama daca are intentii serioase, dupa comportamentul si felul lui de a fi, veti putea forma un cuplu.Depinde de el si de cat de compatibili suntetiwinking