| Chocolateangeeeel a întrebat:

Buna TPU chiar am nevoie de un sfat.Am 17 ani si am avut un iubit cu care am fost mult timp, ai mei il stiau mergea cu noi peste tot pana a aflat mama mea ca a dat in mine si avea mare incredere in el.De 5 luni suntem despartiti, el a fost si primul pentru mine si in sfarsit am reusit sa ma atasez de altul.Cum sa ii spun? Nu o sa mai fie ca inainte dar vreau sa ies si eu cu el afara nu sa o mint sa gasesc motive.Nu mai are incredere in ei nu stiu cuk sa ii spun? As fi recunosctoare daca m-ati ajuta

9 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Simplu.Ii explici succint, ca ti-ai invatat lectia, ca ti-a venit mintea la cap si nu te mai anturezi cu toti cealadaii care cu un ochi se fac ca te iubesc, iar cu altul, iti dau un dos de palma peste cap.In mod normal, asta ar fi trebuit sa si faci.Cel mai probabil, asta ai facut.Desi e pe muchie de cutit ideea, eu as sugera sa i-l prezinti, intr-o lumina cat mai favorabila pentru el, ca sa aiba un fel de garantie.Merge,daca nu e calm de obicei,noul tau iubit,sa il faci sa fie calm in preajma alor tai,babacilor, in majoritatea cazurilor, le plac tipii calmi, intelegatori, atenti la cuvinte si la comportamentul cu fata lor.Totusi,cel mai important nu ar fi sa ii spui, ci sa ii arati ca judeci lucrurile cu mai mult tact, mai in profunzime si nu te repezi la primul baiat ce apare in cale, fara sa ii diseci caracterul in prealabil.

| alex2009 a răspuns:

O data ce ai fost lovita de el nu mai are rost sa te intorci la el azi te-a lovit maine cine stie ce ti se intampla. O data ce te-a lovit alta solutie nu ai daca nu te consideri un obiect. Si daca pe parcursul vietii o sa mai ai parte de baieti care se cred superiori si te lovesc despartete de ei in secunda 2 nu mai astepta sa afle mama si incearca sa ai o comunicare mai buna cu parintii tai

| alex2009 a răspuns:

Scuze am crezut ca ne spui de fostul

| dragos9234 a răspuns:

Explicai mamei tale ca acest baiat nu este ca primul, spune-i si tu ca te-ai maturizat si tu si ca nu mai faci alegeri gresite.

| Pitzipoanca a răspuns:

Nu inteleg de ce sa iesi cu un fost. Mai ales ca te-a si batut.

| 5a a răspuns:

N-am inteles nimic din ce ai scris, ca fostul a dat in tine ca acum te-ai atasat de altu ca mama stia de ala ca nu mai vrea sa auda de nu stiu ce.
Mai treci pe la scoala fetito, invata limba romana pentru Dumnezeu.

| HikariAi a răspuns:

Hey! In primul rand ai fost destul de explicita, stai linistita si in al doilea rand iti recomand sa vorbesti cu mama ta si sa-i explici ca ai cunoscut un baiat la care tii la el si el la tine si ca e un tip okey si de incredere, dupa care totul depinde de noul tau prieten sa ii arate mamei tale ca e de incredere. Eu zic ca ar trebui sa o intelegi si pe mama ta, ca nu e usor sa stie ca a dat in tine baiatul in care ea avea incredere. A da intr-o fata e un gest oribil si acea persoana e una fara scrupule. Sper ca de data aceasta sa fie totul bine. Good luke!

| Costache_Tin_1956 a răspuns:

Pentru a primi raspunsuri clare, trebuie sa pui intrebari clare, ceea ce tu nu ai facut.

| Dany012 a răspuns:

Nu a sa fie usor.Ia-l cu usorul spune-i ca in ultima vreme nu ati mai fost asa apropiati si ca ar fi mai bine sa ramaneti doar prieteni.