| MariIoanaaa7 a întrebat:

chiar vreau sa ma ajutati daca se poate,mereu ma gandesc ca intr-o zi parintii mei nu vor mai exista,nu stiu ce ma fac fara ei,imi sunt alaturi mereu,ii iubesc enorm si mereu plang din cauza asta,ma gandesc la asta si incep sa planggggg, nu stiu ce sa fac, ajutati-ma. Incerc sa ma linistesc dar nu pot... stiu, nu se potriveste categoria dar nu stiu ce sa pun

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| YaBoyZaq a răspuns:

Faptul ca te gandesti la asta e normal. Ce poti tu sa faci e sa te ganesti in prezent, nu sta prea mult cu gandul la viitorul indepartat. Ce o sa se intample o sa se intample, tu poti sa alegi sa iti consumi energia si sa ii plangi acum pentru ce va fi in viitor sau poti, in cel mai bun caz, sa folosesti prezentul sa le stai alaturi si sa iti petreci cat mai mult timp cu ei, acum cat timp se poate.
Sunt altii care isi urasc parintii, din diverse motive, si nu profita de prezent, dar cand va veni timpul, pentru ei va fi prea tarziu si o sa regrete mult ca nu au fost alaturi de parintii lor atunci cand se putea.
Tu ti-ai dat seama de importanta si de iubirea lor de acum, profita de faptul ca nu te rebelizezi fata de parintii tai.

Banuiesc ca sunt altii in stare sa "inveleasca" ce am scris mai sus intr-un "ambalaj mai usor de inghitit", dar in felul meu mai primitiv am incercat si sper sa te ajute.

1 răspuns:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai aflat că Alles krepiert, Alles passiert. Totul crapă și se prăpădește. Iată ești și tu acum fată mare! Așa e lumea și dacă plângi și dacă nu plângi. De la primele celule sexuate ai avut un miliard de strămoși până acum, până la bunicii și părinții tăi. Toți au murit. Eu zic să îi plângi pe toți. Și tu o să mori, dar nu acum. Poți să plângi și pe tema asta. Când termini cu plânsul, caută ceva de făcut.