| sasha_9967 a întrebat:

cine imi poate da detalii despre cum pot deveni minor independent prin lege? nu vreau sa mai am legatura cu familia mea si de aceea va intreb. multumesc frumos

9 răspunsuri:
| tuGatita a răspuns:

Ai vazut asta la "Legaturi riscante? laughing pentru ca eu acolo am auzit de asa ceva. Din pacate pentru tine nu se face asa ceva la noi. Sau cel putin nu prea simplu. daca se putea multi erau "emancipati' pe la 16-17 anilaughing Asteapta sa faci 18 ani. si totusi, cine te hraneste pe tine? sa nu zici ca lucrezi, ai un salariu bun, mergi si la scoala si iti poti permite sa traiesti singur intr-un apartament/garsoniera si sa nu duci lipsa de nimic fara ai tai ca nu te cred!

| oanaX a răspuns:

Nu ai cum! Parinti raspund de tot ceea ce faci tu pana cand implinesti 18 ani.Si o sa ai mevoie si la 18 ani de ei pentru ca e obligat sa vina un parinte cand iti faci buletinul iar pai poti face orice si poti raspunde pentru faptele tale pentru ca atunci vei fi suficient de matur sa deosebesti binele de rauhappy

| Darkmagic a răspuns:

Nu exista in niciun stat sintagma: "minor independent prin lege".

| Pitzipoanca a răspuns:

Era un banc ce ti se potriveste, cu ungurul autonom si independent.

| sabin89 a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Pai zi bancul.

| Pitzipoanca a răspuns (pentru sabin89):

In ajunul noptii nuntii, tinarul ungur asculta ultimele sfaturi ale tatalui sau:
- Fiul meu, cind vei intra in camera, iti vei lua femeia in brate pentru ca un ungur e PUTERNIC. Apoi, o arunci in scârba pe pat pentru ca un ungur e MANDRU. Apoi, te dezbraci la pielea goala pentru ca un ungur e FRUMOS.
A doua zi, tatal il intreaba pe fiu ce s-a intimplat:
- Am facut cum mi-ai spus tu, mi-am dus femeia in brate pâna in camera, pentru ca un ungur e PUTERNIC, apoi am aruncat-o in scârba pe pat pentru ca un ungur e MINDRU. M-am dezbracat ca sa ii arat ca un ungur e FRUMOS. Apoi m-am masturbat in fata ei ca sa ii arat ca un ungur e INDEPENDENT si AUTONOM!

| sabin89 a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Excelent:-)

| AleGsZ a răspuns:

Stai la familia ta acolo ma!

| pure9 a răspuns:

Nu cred ca la noi poti face asa ceva, dar daca totusi se poate ar trebui sa treci prin procese, iti trebuie un avocat, si dovezi care sa iti sustina emanciparea sau astepti pana la 18 ani si pleci. Nu e treaba mea dar oricat de mult te-ai fi certat cu ai tai sau oricare ar fi motivele ca sa vrei lucrul acesta, exista o a doua sansa si cred ca ar trebui sa vorbesti cu ei. O familie nu se gaseste pe oriunde. Gandeste-te de doua ori. Numai binehappy