| NicoletaNnico a întrebat:

Buna TPU.Cine imi raspunde la intrebare primeste bani prin card, funda si vot.Acum ceva timp,mult timp, am cunoscut un baiat pe un joc, nu l-am intalnit niciodata in realitate.Am devenit foarte buni prieteni,eram de nedespartit,nu ne certam niciodata, ne ajutam mereu etc. Recent, a aparut o fata care mi l-a "furat". Acum sta numai cu ea si pe mine nu ma mai baga in seama.Cand vorbeste cu mine, adica foarte rar, vorbeste numai despre ea..Acum ceva timp,a mai fost o situatie de asta si am recunoscut ca sunt geloasa,el a spus "calma, esti numarul 1, imi esti ca o sora". Acum, insa, am recunoscut din nou ca sunt geloasa pe aceasta fata si a inceput sa rada...Acum noi suntem certati, ne-am certat acum 3 zile si el nu pare sa fie afectat intr-un fel...Cum fac sa imi recapat prietenia cu el? Cum il pot trezi la realitate,sa vada ce greseala face, ca isi pierde "sora"? Cum pot sti ca prietenia cu el nu s-a sfarsit aici? O seara buna TPU, astept raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| Aly07 a răspuns:

Nu poti fi prietena cu cineva pe care nu l-ai intalnit niciodata si iti spune cineva care a trait o altfel de experienta. Cel mai probabil esti o fata emotiva care cauta atentie si afectiune ( ca oricare om de altfel), dar nu abordezi corect aceste nevoi. Ti-ai creat o lume proprie, nici asta nu e nimic rau, dar incearca sa mai iesi din ea.

Daca te-a contactat cineva prin mesaj privat, spunandu-ti ca te poate ajuta, dar trebuie sa-i dai banii mai intai la ce te gandesti prima oara? Ai grija!

8 răspunsuri:
| William a răspuns:

Cred ca trebuie sa intelegi ca jocurile pe calculator si mai tot ce tine de ele (inclusiv prieteniile) nu sunt reale. Doar pentru ca sunteti prieteni in joc nu inseamna ca sunteti prieteni si in realitate. Nu stiu de ce vrei sa va impacati, nu poti sa gasesti alt jucator cu care sa te imprietenesti?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Vino si intreaba ne cand o sa traiesti si tu in realitate si nu pe net, pana atunci...

| Dariusuu a răspuns:

Din ce ai scris tu mai sus e clar că el nu prea-i pasă de tine aşa că ar trebui să-i da-i pace o vreme şi să vezi dacă te mai caută măcar.

Dacă el nu te apreciază e doar pierderea lui, şi atât.

Te pup.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut

Nu e nevoie de bani sau de alte recompense.

Vreau doar să te îndemn să te gândeşti la următoarea întrebare: Putem forţa pe cineva să ne devină sau să ne rămână prieten?

O seară bună!

| NicoletaNnico explică (pentru Someonewhoappreciatelife):

Nu,dar nu ma pot obisnui cu ideea sa nu mai fim prieteni

| Someonewhoappreciatelife a răspuns (pentru NicoletaNnico):

Salut din nou.

Fiecare avem dreptul la sentimentele proprii. Te îndemn să te gândeşti la următoarele cuvinte care constituie una dintre regulile ce ne ajută să avem relaţii armonioase cu semenii noştri: "Libertatea mea se termină acolo unde începe libertatea celuilalt".

Îţi doresc o zi frumoasă!

| hummmer a răspuns:

Uită-l
Ăştia nu vor banii, îţi trimit un cont să îl alimentezi?:-P

| manuel72 a răspuns:

Se vede cu ochiul liber ca e o relatie virtuala, platonica si fara viitor.Cu atatea tentatii in lumea reala, cum putem pretinde ca cineva sa se multumeasca cu ceea ce-i putem oferi in virtual.Sincer,trebuia sa te astepti la intorsatura asta si trebuie sa fii constienta ca l-ai pierdut, cu siguranta el n-a considerat "relatia" voastra ca atare si si-a facut o prietena adevarata.Sunt chestii care se intampla...