| Nicoleta12345 a întrebat:

:*

Colegei mele ii placea de un baiat, asa si eu am zis ca o ajut deoarece acel baiat e in cartier cu nmine,,, eu i-am gabat impreuna dar nu prea pareau ca erau impreuna, iar eu cxa sa o ajut pe colega mea aflam lucruri despre el. si pe parcurs a inceput sa imi placa de el, adica vb fata in fata su pe mess ore si ne intelegeam bine si dupa ei s-au despartit din cauza ca colega mea se saturase de el, dar ei cand erau impreuna se intalniose abia de vreo 2 ori laughinghee hee Asa si acum acel baiat mi-a spus ca ma place si eu il plac, dar nu stiu ce sa fac. nu as vrea sa par o c***a. Scz cuvantul urat >:"! El vrea sa fim impreuna dar eu chiar nu stiu ce sa fac straight face! Va rog dati-mi un sfat repede! Dar daca mi-l dati cititi mai intai si acpoi sa imi ziceti va rog :***big grin. Am nevoie de ajutor!

Repede! Fundaaa :X:X:*****!

Răspuns Câştigător
| miki_6623 a răspuns:

Explicai prietenei tale ca iti place de el si ca si el ti-a spus asta, si daca iti este pretena va intelege si tu vei pujtea fii cu el, si daca as fii in locul tau si ea nu ar fi prea fericita mai bine nu ai sta cu el ca sa nu-ti strici prieteneia cu ea pentru un baiat

| Nicoleta12345 explică (pentru miki_6623):

Pai prietenia dintre ea si mine s-a cam dus. straight face Deoarece a jignit-o pe mama mea intr-un hal. si apoi il invinovatea pe el... si in ea nu mai am increddere deloc! Pt ca m-a barfit de foarte multe ori. si mai multe chestii. deci sa fiu cu el?big grin

| miki_6623 a răspuns (pentru Nicoleta12345):

DA ce mai astepti?

| Nicoleta12345 explică (pentru miki_6623):

Ok :**! MS pentru sfat :**! App vrei sa vb in privat?:*

| miki_6623 a răspuns (pentru Nicoleta12345):

Hai laughing

| sabin89 a răspuns (pentru miki_6623):

In treacat fie spus, "daca as fi in locul tau" (nu daca as fii). Eh, graba asta...

9 răspunsuri:
| Aide a răspuns:

Daca si tie iti place de el trebuie sa fiti impreuna.

| Azurry a răspuns:

Având în vedere că acea fată nu este o prietenă adevărată şi şi-a bătut joc de tine, normal că poţi. Dar, pentru orice eventualitate, explică-i situaţia.

| Nicoleta12345 explică:

Scuzati greselile :*! M-am grabit big grin!

| CristinutzaKitty a răspuns:

Daca iti place de el nu il lasa mai tarziu iti va parea rau cand il vei vedea cu alta. Explicai prietenei tale cum stau lucrurile.