anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Colegii mei (majoritatea) parasc foarte mult,si este foarte enervant si nu e bine. Le-am zis ca o sa vada ei mai incolo ca nu o sa mai aiba niciun prieten daca o sa continue asa, i-a afectat putin vreo 1-2 minute acest avertisment dar ii doare undeva. Cum pot sa-i conving sa nu mai parasca. Va rog ajutati-ma, eu si cu o colega suntem singurele din clasa care nu param.Dau funda si vot.

6 răspunsuri:
| Noodlz a răspuns:

Daca le mai explici si nu inteleg, ai putea sa le explici in ce situatii sa parasca. Le spui ca ar fi bine sa parasca cand sunt afectati la propriu de aceasta situatie, dar nu de exemplu cand s-au batut 2 colegi.Ai putea sa-i faci sa fie mai intelegatori.

| SabinaQueen a răspuns:

De ce vrei sa nu mai fie paraciosi? Adica de ce nu-i lasi sa ramana asa cum s-au nascut? Si la mine in clasa, cam toti sunt niste bagaciosi si niste paraciosi, iar daca vrei sa nu fii parata mai bine nu le spune nimic si vorbeste cu colega ta neparacioasa. Lasa-i sa traiasca singuri sau sa se casatoreasca unii cu altii si sa fie niste familii bagacioase. Lumea e atat de insetata de bani, incat au ajuns sa nu mai aiba pic de logica sau de inima!

| EvilThoughts a răspuns:

O să le treacă... sau cel puțin ar trebui să iasă din faza asta prin clasa a7a... până atunci ai putea să încerci să vorbești cu ei și să le explici.La un moment dat vor greși ei și îi vei pârî și tu la rândul tău.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Ce treaba ai tu cu ei? Sa inteleg ca sunteti 2 contra restul clasei si voi doua sunteti cele parate?

| Radu284 a răspuns:

Pai singura metoda este ca daca vezi ca fac ceva naspa/interzis/etc. sa-i parasti la diriga de exemplu, dar in public. Nu pe ascuns. Si s ale zici: va place, porcilor? Mai vreti? Ca pot si eu sa parasc.

| Zenithf a răspuns:

Stii cum se zice, nu ne alegem noi x (parintii, fratii) in cazul asta colegii, dar noi ne alegem prietenii.
Problema ta complicata este simpla: nu-i convinge, si nu te amesteca cu ei.