| Nymphiis a întrebat:

Buna TPU!
Considerati ca compatibilitatile intre zodii sunt adevarate?
Peste tot vad ca nu ma potrivesc cu zodia X dar ne intelegem de bine, credeti ca acele statistici au ceva adevar in ele sau sunt doar povesti?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Anonimul151 a răspuns:

Nu sunt adevărate. Sunt doar povesti. Oamenii sunt diferiți. Pot să se înțeleagă sau nu. Dar asta nu depinde de zodii. Însă sunt cazuri, când zodiacul spune adevărul că unele zodii nu se potrivesc.

11 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Pana sa ajungi la "compatibilitati", trebuie sa te legi de zodii in sine, care sunt gogosi, astrologia este o pesudostiinta si este respinsa in lumea stiintelor sanatoase la cap. Deci sunt povesti.

| Endy22 a răspuns:

Nu mai baga in seama. Zodiacul este un zeu inventat de oameni!

| pombar a răspuns:

Secretele nu sunt accesibile celor naivi

| NisipLaMare a răspuns:

Lasa zodiile ca te incarca cu prostii, vezi cu care te intelegi mai bine si este pe aceeasi unda.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Toate stelele de pe cer contribuie la compatibilitatea ta cu altă zodie. Cum ți se pare?

| Sekim a răspuns:

Niste structuri ceresti colosale pe suprafata carora arde cu mii de grade celsius, care la finalul vietii explodeaza in neant, unele transformandu se in gauri negre. Daca tu consideri ca asta iti influenteaza tie compatibilitatea intr o relatie, avem o problema.

| mi25 a răspuns:

Sarlatanii!

| Andrei0003 a răspuns:

Un mare NU. Am ajuns de la cremene la brichetă, de la căruță la avion, dar din păcate unele surate din specia noastră încă se uită la zodiac și merg la vrăjitoare.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu cred in zodiac si in ceva atat de "evaziv", care in marea majoritate a timpului nu se potriveste cu nimic din ce scrie acolo.
De fapt, in nici un zodiac nu sunt compatibila cu sotul, dar noi avem in realitate o casnicie fericita de peste 3 decenii, deci zodiacul este o porcarie!

| Oanaoni a răspuns:

La mine a fost adevărat: Amândoi zodii de aer,♊♎, 80 la suta compatibilitate și asa a fosthappy

| ania a răspuns:

Nu conteaza zodiile.

Întrebări similare