| mirunaaa96 a întrebat:

Craciunul as vrea sa-l petrec impreuna cu prietenul meu,la el.dar mama nu vrea sa ma lase,adica nu de mult ne-am impacat, s-au intamplat multe si mama nu prea mai e de acord cu el. Ce as putea sa fac?

9 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Si ce s-a intamplat? multe?

| mirunaaa96 explică (pentru express11):

Am fost despartiti 3 luni.el atunci a fost cu o alta fata, eu ieseam mult in oras..mama ma stia asa si nu se mai astepta sa ma impac cu el. Mi-a si zis ca sa nu ma auda ca vreau la el.

| express11 a răspuns (pentru mirunaaa96):

Mda.spune-i ca faci craciunul la o prietena...hai ca te invat de rau.stii tu mai bine ce faci....cu el!

| grab a răspuns:

Spune-i ca nu te lasa mama ta.
spune-i mamei tale ca il iubesti si vrei sa va lase putina libertare, promite-i ca nu o s-o dezamagesti in chestia asta si pune-o sa iti ceara ceva la schimb.

| NoName0x0 a răspuns:

Depinde cati ani ai, in primul rand... Zi ca te duci in club sau la o petrecere... Dar zi si lui sa vorbeasca cu ea. Pana la Craciun adu.l pe la tine si sa incerce el, in primul rand sa o faca pe mama ta sa isi schimbe parerea.

| jrockfreak a răspuns:

Nu prea știu cât de puternică e relația ta, ce vârstă aveți, pentru că din câte mi-ai spus, tind să dau dreptate mamei tale. Chiar două prietene ale mele au trecut prin situații foarte similare cu a ta și nu a ieșit roz deloc. Gândește-te bine dacă merită să riști relația cu mama ta, care ar trebui să fie primordială și fundamentală, în detrimentul unei relații care "nu de mult ne-am împăcat", "s-au întâmplat multe", pare să fie cam instabilă. În general, mamele știu mai bine ce este ok pentru ficele lor pentru că îs mai trecute în viață, dar în fine. Ai putea încerca prin ai face pe cei doi să petreacă timp îmrpeună, doar așa poate mama ta să își dea seama daca intr-adevăr "s-a schimbat". Pe lângă asta, mai și face impresie bună pentru că este în stare să treacă prin jena de a fi cu părintele doar de dragul fetei și emană mai multă încredere. Însă te sfătuiesc să nu ajungi să îți minți mama pentru că o să se ajungă la regrete și alte chestii nașpa. Și dacă prietenul tău nu e în stare să facă atâta pentru tine, scapă de el pentru ca clar nu te merită.

| MateescuParker a răspuns:

Buna, parerea mea este sa faceti ce va spuna inima, sincer nu va luati dupa unu si altii, faceti exact cum credeti voi ca este mai bine happy

| Qqralu a răspuns:

Si eu trec prin aceeași situație, as putea sa te sfătuiesc in privat!

| Danaaaaaa17 a răspuns:

Încearcă sa o convingi pe mana ta ca prietenul tau s.a schimbat foarte mult si ca va iubiri foarte mult.Chestii de genu asta