| CochiorValentina a întrebat:

Bună TPU Crăciunul asta sau cunoscut mama mea și părinții lui logodnicului meu noi locuim cu socri i-am făcut cunostiinta cu ei după 2 ani aproape au venit la noi adică și la socri săi cunosca eu gatesc separat de ei eu am servit-o pe mama mea cu sarmale cu suc dar și soacra mea avea sarmale făcute dar din partea ei nu i-a dat nimic mamei mele doar eu ce am gătit și ce am cumpărat eu i-am turnat și in pahar suc ea nu i-a dat o sarma din partea ei ce părere aveți? ce înseamnă asta dacă nu a servit-o soacra mea și nici socrul meu cu nimic adică au stat de vorba dar nu i-a dat măcar un pahar de apa din partea lor?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Vrei sa spui concubin/ibovnic si parintii concubinului, odata ce voi nu sunteti casatoriti legal.
Pai nu-i nici o problema, ca maine poimanine se poate rupe concubinajul asta, cand iti gasesti alt ibovnic.

| gabicoo a răspuns:

Iar te lauzi?

| Furnicuta000 a răspuns:

Poate asa sunt ei mai reci si nu stiau cum sa se comporte.
Sau poate au vrut sa ii serveasca dar au refuzat. Nu poti sa dai un verdict acum, vezi ce se mai intampla la urmatoarea reuniune de familie

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Si unde a avut loc reuninunea asta? In camera ta si a iubitului? Ca spuneai ca sunt 2 camere in toata casa. Atunci asta e, ai servit-o in camera ta cu ce ai pregatit tu.

E ciudata toata situatia. Mama ta a venit sa te vada pe tine, ca socrii astia nu aveau de gand sa o invite. Locuiesc in acelasi sat dar nu au facut cunostinta, asa mai scriai pe aici. Desi mi-e greu sa cred ca nu se cunosc - la sat toata lumea stie pe toata lumea. Cine stie ce au de impartit si tu habar nu ai.

Cu cat tu si iubitul asta al tau va mutati mai repede din casa socrilor, cu atat mai bine. Atunci n-o sa mai ai dileme si frustrari din astea.

| KovacsB a răspuns:

Cred ca ai ceva probleme la mansarda.