Nu ar trebui sa iti fie rusine si o sa vezi ca te va place multa lume asa cum esti
Daca crezi ca arata asa de rau incerca sa zambesti fara sa ti se vada dintii!
Daca cineva vrea o relatie cu tine, nu pune p primul loc defectul tau, daca te place te place asa cum esti si prin asta demonstreaza ca mereu iti va fi alaturi!
Eah...k k t, da cine dracu ii are perfecti?
zambeste si razi linistita
auuu....tocmai am venit de la dentist
Nu e adevarat ca nu o sa te placa nimeni. Nu infatisarea e cea care conteaza, ci interiorul! Succes!
Nu consider ca ar trebui sa porti vreun fel de rusine. Fiecare are defectul lui.
De remarcat este sufletul si caldura ce o emite acesta. Persoanele care te vor place cu adevarat, nu te vor caracteriza dupa un simplu zambet, ci dupa cum esti tu ca "intreg". Capul sus, considera-te norocoasa, putini sunt cei care isi recunosc defectele, multi sunt cei care nu si le vad pe ale lor, acelea fiind cele mai grave, si nu fac decat sa o tina intr-o continua batjocora.
Personal, daca ai nevoie de parerea unui baiat uite : Pe mine, unul, nu m-ar interesa atat de mult dantura unei fete, ci felul in care ma simt alaturi de ea cat si modul in care ma apreciaza.
Succes sper ca te-am ajutat!
Nu ar trebui sa-ti fie rusine sunt multe fete cu dintii strambi si nu au nici o problema deci nu vad de ce ar trebui sa-ti faci griji.
Sa nu pui la suflet ce spun altii. Si dintre prieteni, cine te insulta inseamna ca nu iti este prieten adevarat plus ca ce conteaza sunt trasaturile morale, nu trasaturile fizice.
Buna! Stiu cum te simti pentru ca si eu am avut aceasta problema dar am rezolvat-o cu niste sacrificii.Tot timpul eram luata in batjocura pentru zambetul meu stramb si de atunci nu mai radeam cu gura deschisa, incercam pe cat posibil sa nu zambesc prea mult cu dintii, dar tot se intampla. Nu ar trebui sa fi complexata de acest lucru.Incearca sa te vezi pe tine frumoasa, iar cine te va placea o va face pentru cine esti cu adevarat, nu doar pentru cum arati! Chiar daca acum parintii tai nu au posibilitatea de ati face un apart dentar, poate ca in viitor vei reusi! Nu te da bauta si incearca sa nu ii bagi in seama pe cei care rad de zambetul tau chiar daca iti este greu si cand te simiti bine nu ascunde acest lucru pentru ca vei pierde multe..crede-ma am patit-o si eu!