anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca daca am nasul un pic m.ai mare de asta nu se uita nici o fata la mine? In rest sunt ok, chiar arat bine!

6 răspunsuri:
| Simo0 a răspuns:

Păi nu numai asta contează! O fată se uită şi la aspect şi la caracter. De ce te-ar plăcea o fată dacă tu răspunzi la orice întrebare cu,, DA'' sau,, NU''. Fata simte nevoia de comunicare cu iubitul ei, să îi arăţi că poţi să o sprijini şi să o iubeşti oricând. O fată apreciază şi umorul, adică să faci glume să fi vesel să o piţigi etc. Mai contează şi cum te îmbraci, dacă te îmbraci ca un tocilar, nu o să-ţi găseşti ft. uşor o prietenă. Caută şi pe net sfaturi de îmbrăcăminte. Acestea sunt sfaturile mele! Succes!

| Originalone a răspuns:

Chiar crezi ca conteaza asta,se poate rezolve printr-o operatie estetica de modificare.
Conteaza cum gandesti si cum arati.
Sti ca om gras, prost cu chelie ce sta sa cada, dar care este inteligent.
Femeile inteligente il considera atragator ca are suflet.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca exagerezi, si bineinteles ca vei avea o prietena.
Cu o gandire pozitiva vei rezolva multe, in orice caz nu ai nici un motiv sa iti faci ganduri aiurea.
Noi, oamenii, ne uitam in oglinda si ne studiem in detalii. Vedem defecte, defecte care credem ca le vor observa si altii.
Dar nu e asa, noi facem o drama din tot si nu e bine.

Mi s-a rupt dresul si am impresia ca il va vedea toata lumea, imi sta chestia asta pe creier, chiar daca e un cm stiu ca toti il vad! Nu e asa, e o exagerare, nimeni nu va baga de seama un detaliu asa marunt.

La fel si in cazul tau, asa ca stai calm >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt proaste anonime.ele nu stiu ca cei cu nasul mare, au si talpa mare, si mai au ceva mare. cele care stiu sunt fericite.iar tu din cauza asta iti poti chiar permite sa-ti iei nasul la purtare.ca altii doar se dau cu nasul mare dar mai jos de brau nimic.

| catalin99grigore a răspuns:

Hey daca o fata te place nu conteaza cate defecte ai si daca areti in rest bine chiar tear placea fetele funda

| danny25 a răspuns:

Ma fratioare nu conteaza nasul laughing daca chiar vrei sa se uite o fata la tine fa-o sa-i placa de tine nu te gandi ca ai nasul mare mai pinocchio laughing)