Este normal ca parintii sa atraga atentia mai mult surioarei tale mai mici, asta se intimpla in 90 % din cazuri.Nu iti face griji, te iubeste la fel de tare ca si pe sora ta.Acest lucru vine de la natura, este ceva normal, incearca sa nu iti faci griji in privinta acestui lucru, sora ta este mai mica si are nevoie de mai multa grija si siguranta.O zi buna.
Numai daca esti o fiica vitrega te iubeste mai putin. Daca e mica iti dai seama ca ii acorda mai multa atentie, dar te iubeste la fel de mult.
Nu sunt o fiica vitrega. poate ii acorda mai multa atentie surorii mele dar ne iubeste la fel. multumesc mult de tot:*
Nu iti fie frica, va iubeste pe amandoua la fel de mult! Doar ca fiind mai mica normal ca ii da mai multa atentie!
Da, cei mici au nevoie de mai mult ajutor si atentie ca cei mari. multumesc mult de raspuns:* aaa! am uitat sa-ti zic ca esti foarte draguta in poza ta de profil.
Mersi si tu!
Si cuplacere pentru raspuns!
Si apropo, imi place foarte mult si bluza!
Mersi mult! scuze ca nu mi se vede si fata dar nu vreau sa o vada toata lumea!(nu ma refer neaparat la tine)nu ca as fi urata(toata lumea imi spune ca sunt frumoasa, chiar si profesorii) dar nu vreau.
Nu-i nimic!
O mama isi iubeste la fel copiii, dar este normal sa ii acorde atentie celui mai mic pentru ca acesta are mai multa nevoie de ea, in timp ce copilul mai mare se poate descurca singur in anumite situatii.
M-am gandit cui sa-i dau funda dintre tine si cel de mai sus, mi-a fost foarte greu. sper sa nu te superi ca i-am dat lui. amndoua raspunsurile au fost foarte bune. iti multumesc mult de tot:*:*:*
Stai linistita, pe mine chiar nu ma intereseaza fundele, eu vreau doar sa ajut atunci cand se poate
Oricum, sper ca raspunsurile noastre te-au mai linistit
Da m-au mai linistit. multumesc inca o data. te pup:*
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri, implicare si timpul acordat. m-ati ajutat mult toti in mod egal nu unul mai mult(ca si cu mama), zici c-as fi eu mama voastra. multumesc din suflet inca o data. va pup pe toti:*:*:*:*:*
Stai linistita, si eu am o sora, si tot pe mine da vina mama pentru ca sunt mai mare, inca ea imi spune ca nu am minte la varsta mea? E cam sec, dar trebuie sa o intelegi. Daca o intrebi, iti va raspunde ca va iubeste pe amandoi la fel, ceea ce e adevarat.
Si la mine e exact la fel! Dar stai linistita ca parintii isi iubesc la fel de mult copiii.Insa,cei micuti au nevoie de un pic mai multa atentie, insa e ceva perfect normal.Am mai intalnit cazuri n-ai de ce sa-ti faci griji.
Uite si eu am avut aceeasi problema cu veri mei mai mici, dar uite adulti se uita la cei mici pentru ca sunt mici... dar nici o data sa nu crezi ca parinti iubesc pe cineva mai mult sau mai putin, ci doar ii alinta.PS:uitate si tu in cartea "Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau" pe asta o citea maicamea si m-am uitat si eu prin ea si zicea sa isi alinte pe toti copii in mod egal dar sub nici o forma nu exista un parinte sa iubeasca mai mult pe un copil.
Toti cei care au frati sau surori mai mici isi pun intrebarea asta. ei bine eu nu prea stiu ce sa cred, si eu am o sora mai mica cu 9 ani decat mine. E adevarat ca simt, oarecum ca fac o anume diferenta, dar trebuie sa suport. Mereu va fi asa, nu ai ce sa faci, dar cred ca parintii isi iubesc copiii in mod egal. Depinde de familie.
Da cred ca da. mersi mult de tot:*