Sigur, de fiecare data cand aflu ca a murit o persoana cunoscuta, chiar daca o vazusem doar o data tot ma strange in spate si am un sentiment de tristete
Moartea nu este un moment placut, si cand auzim la tv despre accidente de diferite feluri ne cutremuram, ai vazut bine ca o tara intreaga stia de accidentul de avion cu medici si desi nu o cunosteam pe tanara aceea tot ne-a parut rau la toti de ea, probabil ca acelasi lucru ti s-a intamplat si tie la aflarea vestii triste despre persoana respectiva
Moartea e singuru lucru care schimba tot. Este perfect normal sa treci prin ceea ce treci. Problema e alta, ca nu cunosteai acea persoana (nici macar nu stii daca era ce pretinde ca era). Facebook, Twiter (sper ca am scris corect) si alte tampenii d-astea sunt false mijloace de socializare. Poti vorbi luni intregi cu o persoana si de fapt ea sa nu fie cine crezi tu ca e. Poa sa fie si Pedobear.
Nu vreau sa-ti aduc vreo jignire, dar pot sa-ti spun ca ii citeai in ochi(vorbind prin prisma fotografiilor) blandetea si bunatatea.Te asigur ca era o persoana cu un caracter deosebit.Altfel nici nu se poate.Aici nu e vorba de falsitate si de alte lucruri.
Totusi, e vorba de memoria unui om care nu se mai afla printre noi.
Da am trecut si eu prin asta mai de mult a murit o fetita pe care n-am apucat niciodata sa o cunosc dar felul in care a murit, chinul prin care a trecut si faptul ca toata familia ei era foarte distrusa m-a afectat emotional m-am gandit mereu la asta
anonim_4396 întreabă: