Este foarte interesant acest film, si chiar e o placere sa te uiti la el.
m-am uitat inca de la inceput: prima data de curiozitate, si a inceput sa imi placa, si de atunci nu pierdeam nici un episod.
pur si simplu te atrage firea ei de a fi: rebelitatea ei, naivitatea ei, simplitatea ei.
ii respecta pe cei din jur chiar daca unii nu merita(celina), este buna cu toata lumea, ajuta pe toata lumea, vorbeste cu toata lumea(nu e aroganta ca celina care discuta doar cu cei de talia ei nu cu 'servitorii' ), desi nu se imbraca extraordinar de scump si de extravagant ca celina, pentru nini nu haina face pe om desi e este in continuare o fire vesela, sufletista si binevoitoare.
nu cred ca are nici un defect extraordinar de mare, in afara de faptul ca uneori este neindemanatica, dar neglijenta ei in unele momente pipereaza continutul filmului, fara acele momente filmul ar fi plictisitor.
in concluzie cred ca florencia bertotti este o exceptionala actrita, este mare lucru sa stii sa joci 2 roluri unul de fata si unul de baiat in acelasi timp.
deci, sunt de acord cu tine.
nini este un personaj nemaipomenit.
papa.
Si mie imi place serialul nini
e singurul serial dupa dysney la care ma mai uit!
imi place bunatatea si sinceriatea lui nini, imi place firea ei care o face placuta de toata lumea!
nu imi place ca e cam prostuta si se lasa calcata in picioare de celina!
pa-pa
Si mie imi place foarte mult:X Asta se vede si dupa poza mea E cel mai tare serial de pe Disney Channel:X:X E super interesant:X
O ador pe Florencia Bertotti. Am multe poze cu ea. Karina19, daca vrei ID-ul meu de mess te rog trimite-mi un mesaj
Super il adorrrr numa ma enerveaza thomas uneori si celina da thomas cel mai mult si urasc faptul ca acum tipa la ea si dupa un minut ii spune ca o iuubeste am vazut pe net in spaniola cam aprape toate ep si in ep 70-87 atunci victor ii cu nini cand vine victor sa o ceara in casatorie ea refuza si thomas i-a urmarit da pacat ca na stat sa vada si ce a raspuns nini numa el a vazut cand victor a ajuns in ambasada si avea inelu cu el atunci thomas s-a dus la nini... sau sarutat victor atunci era prin prijma si ia vazut da de abia aztept ep 128(finalul) e cel mai amuzant de pana acum nico plange saracu lol nu-ti spun finalu da iti spun ca atat cat e acum intalnirea din ep 60 nu se compara cu cea sa fie e foarte tare dar daca as schimba ceva ar fi comportamentul lui thomas vai dar ce am mai ras la final si era in spaniola de abia astept sa fie in romana si sti prima oara sisi apoi martin si ghici apoi chichi ala care sa batut cu oameni lu marterachis eu tiam mai raspuns la intrebari despre nini tot anonim si pup de abia astet titanic 2 lol bye id meu ii adynutza. 2008 daca vreti bagati-ma in lista
Da este foarte tare si eu m-am uitat pe net in mare la episoadele mai importante si e super super super super super tare filmul. Ma uit in fiecare seara cu taicamiu ca si lui ii place lol. mie imi place cel mai mult ultimul episod dar este si foarte trist cand descopera toti secretul si NINI vrea sa plece si toti se uita urat la ea am si plans cand am vazut ultimul episod. Mai imi place si episodul cand vine arabul ala si trebuie sa se casatoreasca cu NINI si cand se dueleaza thomas cu arbul ca sa nu se casatoreasca NINI cu el si dupa aia ajunge Nicolas(NINI)sa se dueleze cu el ce m-am mai ras.toate episoadele sunt faine si nu am pierdut niciunul pana acum si nu vreau sa le pierd dar acum vad ca nu mai baga NINI dar cica va reveni in martie sper sa fie adevarat. paaaa.
Imi place Nini! Pot sa spun ca e cel mai tare serial! Personajele mele preferate sunt Sici, Sofia, Chow si Nini!
Deci cand ma uit la Nini.ma simt superr tare.deci ca si cum as fi eu Nini.sau nu stiu cum sa explic.adorr serialul.mai ales imi place de Tomas si de Victor
Mie imi place foarte mult de Florencia Bertotti nu cred ca e ceva la ea care sa nu imi placa sincer eu am cunoscut-o prima data la serialul NINI
Buna mie florencia bertotti mi se pare foarte tare o ador adica imi place cum joaca mereu asa de bine de cand am vazut-o in filmul Nini am inceput sa caut mai multe despre ea am aflat dupa ca e cantareata si ca are o relatie in realitate cu thomas parker(federico amador) este idolul meu florencia bertotti
pa-pa :X
Imi place Nini foarte mult.Nu ratez nici un episod.Eu ma mai uit pe youtube, dar refuz sa vad finalul pentru ca vreau sa fie o surpriza.Imi place personalitatea ei, felul de a fi ( in film ) in relitate este foarte diferita. Oricum o sa continui sa ma uit la film.
Simpluuu întreabă: