| Dragumike a întrebat:

Cum am spus si in cealalta intrebare, nu am camera mea si dorm cu parintii dar in paturi diferite, adica stam in sufragerie dar am patul meu si in fata e patul parintilor. Bun, am aflat ca mama mea este insarcinata. Nu sunt egoista dar eu nu am camera mea si nu as vrea sa mai am o sora sau un frate, eu sunt in clasa a 7 a, la anul cand voi fi in clasa a 8 a voi da examene, nu pot sa ma smiorcaie un copil la cap si sa nu pot invata...Ea ar vrea sa il pastreze dar na...
P.S : Ce sa fac? Nu am eu camera mea d'apai sa mai am si inca un frate. Ea spune ca nici ea nu a avut camera ei si ca a dormit cu fratii si parintii, a spus ca nu e ceva anormal.

Răspuns Apreciat de Editori
| Estike a răspuns:

Pai ce poți face? Trebuie sa accepți situația și cumva sa treci prin ea cu succes. În viata o sa treci prin situații mult mai grele presata de stres, timp și lucrurile înconjurătoare. Dacă nu reușești sa faci față acum nu știu ce vei face pe viitor. Eu am învățat pentru bacalaureat la română la spital având grija de fratele meu mic care era internat. În fiecare zi doctorii veneau de nenumărate ori și mai era în camera cu noi o fată foarte smiorcaita. 4 zile am stat acolo fiind exact zilele dinaintea examenului. În gălăgie am învățat eseuri și am trecut cu brio la română.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ca in grajdul cu animale, voi stati in garsoniera ce pastele cailor faceti morman ingramadit acolo? Macar un apartament cu 2 dormitoare pentru familie numeroasa sa se fi gandit daca avem un copil si nu avem spatiu sa nu facem.

| AdelinaC a răspuns:

In nici un caz sa nu te gandesti sa o indemni pe mama ta spre un avort. Nu iti poti omori fratele/sora pentru confort. In schimb, poti incerca sa ii convingeti sa va mutati in alt apartament, care sa iti permita sa ai camera ta.
O inteleg pe mama ta, uite si eu am stat cu parintii in camera pana la 24 de ani pentru ca nu aveam cum sa ne mutam si nu am murit laughing In schimb, am stat departe (fizic si sentimental) de frati si le-am simtit lipsa.

| Donsavas a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui să te vadă un psiholog,poti merge la cel școlar. Este bine pentru viitor. Sa ne intelegem. Egoiști suntem toti de la natura,e in firea noastra. E normal sa te gândesti întâi la tine caci orice ai face in viata asta are intr-un fel sau altul legatura cu tine. Asta e valabil la toată lumea de cand se naște si pana moare.
Ce pot spune eu despre asta e că mama ta nu ar trebui să si riste sănătatea dacă nu dorește si copilul acela ia naștere în cazul în care vor cei ce l au conceput. Nu te vor întreba pe tine si nici n au de ce. Nimeni nu e nevoit să întrebe pe cineva ce sa faca cu ce este al lui,indiferent ca vorbim de corp, casa, reputație, etc.
Cert este ca in ziua de azi, oricum te ai descurca la examen, tot poti intra la liceu si pana la urma 10 clase tot sunt obligatorii.
Te poti apuca sa înveți mai devreme sau sa ti dai mai mult silința la scoala, însă nu poti schimba tu situația în casa părinților tăi.

| Plato a răspuns:

Examenul e important, dar nu poti sa omori pe cineva pentru examenul tau, intelegi? laughing
Iti sugerez sa mergi sa inveti la biblioteca, daca aveti in oras, e liniste si tot ce trebuie.

| Dragumike explică (pentru Plato):

Raspunsul tau il voi lua ca pe o gluma!

| Plato a răspuns (pentru Dragumike):

De ce?

| Emma30555 a răspuns:

E de înțeles supărarea ta, probabil te gândești ca situația voastră financiara nu va permite un apartament cu mai multe camere. E de înțeles sa ți faci griji dar peste timp toate problemele astea vor trece iar tu vei avea un frățior sau o surioara pe care probabil o vei iubi mult și e bine ca o sa ai pe cineva apropiat. Situația financiara se poate îmbunătăți, și chiar dacă nu lucrurile vor merge înainte

| asuari a răspuns:

Corect, nu e ceva anormal, dar suntem în secolul XXI și cred că ar trebui ca lucrurile să stau altcumva.
Examenul? Nu îți face griji cu așa ceva, doar nu o să înveți seara când ar trebui să dormi. Iar ziua nu o să plângă nonstop.
Ar trebui să te bucurie de nașterea noului membru și să nu te gândești doar la tine.