Ii zici: Te iubesc te iubesc te iubesc, alt tâmpit nu mai găsesc.
Aleshi misto comentru imi place acelasi lucru imi doresc si eu da nu stam in aces cas asi nehh e mai greu
Uite ai putea merge dupa descrierea mea Cap Love? Eh sa vedem
Mie imi plac relatiile de lunga durata,cu un scop,cu un anume fel de-a iubi.
Imi place intr-o relatie sa merg pe incredere deplin in partener,imi place sa il alint imi place sa fiu doar pentru el,sa fiu o parte din el,mereu si intotdeauna,as vrea sa exist doar eu pentru el.
Imi place intr-o relatie sa fie totul nou,totul bine facut,totul cladit de la zero,facut totul cu dragoste si iubire,cu suflet si umor.
Imi plac plimbarile in doi,sa ne tinem de mana,si sa ne sarutam ore in sir, stand pe o banca in fata casei in ploaie, imbratisati.
Imi place totul real.Imi place ca totul sa se rezume in doi,in amandoi,doar noi.
As vrea sa stam dezbracati in fata semineului, la televizor, privind un film de dragoste.As vrea ca sa stam ore in sir in pat dormind,jucandu-ne,facand nebunii
Sa iesim impreuna la cumparaturi,fugind unul dupa altul prin magazin.
Imi place intr-o relatie ca totul sa fie tinut sub control, nimic sa nu scape.
Vreau sa fiu doar eu ceea care detine controlul in pat, vreau sa imi duc partenerul in RAI.Langa mine sa se simta in Paradis. Vreau sa ne intelegem din priviri si mangaieri.
Vreau baiatul ce imi ofera fiorii doar cand ma gandesc la el.Acel baiat romantic sa ramana asa vesnic.Mi-as dori sa putem citi impreuna o carte de dragoste,sa intelegem lucrurile asa cum sunt, sa le lasam la timpul lor, sa treaca rand pe rand.Si cel mai mult,vreau sa fiu eu viata lui intotdeauna,aerul ce il respira,pamantul pe care calca,cerul la care priveste,steaua norocoasa ce il lumineaza,norul albastru ce il racoreste cand ii e cald, haina ce il incalzeste cand ii e frig, eu vreau sa fiu cea care il lumineaza intotdeauna.Pentru mine un baiat e lucru SFANT.
Pentru mine o relatie este LEGE DE LA DUMNEZEU.
Eu vreau sa ii ofer dragostea,iubirea,caldura sufleteasca,vorbe bune,mangaiere,tandrete,fidelitate,incredere,zambete,
lacrimi si fericire alaturi de mine.
In fiecare dimineata vreau sa ma trezesc alaturi de el,si de un"" TE IUBESC""vreau sa il rasfat aducandui micul dejun la pat, prin complimente, sa ii dau sa pape din gurita measa petrecem impreuna zile de neuitat.
Vreau sa traim impreuna prezent si viitor.
Imi place mult comentaru tau as vrea si eu safac atatea llucuri cu pr meu da e la distanta sta la 45 de km de mine nu ne putem vedea in fiecare zi si e nasapa
RaLLu! Sa stii ca distanta afecteaza foarte mult o relatie! De cat timp sunteti impreuna? este foarte greu. incercati sa faceti cumva sa fiti mai apropiati:X
Suntem impreuna de un an si 3 luni...suntem doar la 45 de kmdistanta ne vedem cat de des putem... aproapei in fiecare sf de sap
Da ok.am inteles.si de ce nu faceti ceva sa va mutati impreuna? foarte bine si daca aveti probleme cu parintii daca o sa aveti, voi vedeti-va de treaba voastra. inccearca sa i propui vezi ce zice?
lesY întreabă: