| ClaryFray a întrebat:

Buna TPU.
Cum as putea sa imi fac prieteni/amici? Sunt o fire timida...ai totusi copilaroasa si mai nebuna de fel(plina de viata). Ce as putea face ca sa nu mai fiu lasata balta? Oare problema e la mine? La scoala de exemplu stau singura in banca..si daca vreau sa vorbesc cu cineva...ma cam ignora sau raspunde sec

4 răspunsuri:
| Ssssmokin a răspuns:

Si eu ma incadrez in categoria ta happy. Insa la scoala am niste colegi de treaba cu care pot discuta chiar daca unii sunt mai "fitosi". Cat timp sunt "nebun" nu ma deranjeaza.
Eu am reusit sa imi fac cativa prieteni online de pe diferite comunitati de gaming(cs, gta...). Daca esti fata, mhmm nu prea stiu... incearca sa gasesti o grupa de prieteni mai nebuni ca tine si o sa fie bine.winking

| Artemisia a răspuns:

Incearca sa intri in contact cu persoane similare tie. La scoala nici eu nu am sute de prieteni, doar cativa cu care ma inteleg bine. Nu incerc sa ma incadrez in toate cercurile, in special in cele in care nu as avea ce cauta. Incearca sa gasesti persoane cu hobbyuri si pasiuni similare cu ale tale, ai nevoie de aceste aspecte pentru a lega o prietenie stransa, cred eu. happy

| ShaOfHatred a răspuns:

Cui ii trebuie prieteni?

| LonelyLoner92 a răspuns:

Incearca sa stai in pauze pe langa colegii tai si sa te bagi in seama cu ei.