| Nush7283 a întrebat:

Bună TPU! Cum îmi conving părinți sa ma ia cu ei in străinătate?

9 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Nu poti sa-i convingi, insa poti convinge ca unul din ei sa stea acasa si sa lucreze aici, si unul sa se duca in afara si sa lucreze, ca ajung banii si asa.
E clar ca nu iti place sa stai fara nici unu din parinti.

| oglindasultanului a răspuns:

Inveti limba.

| Mosotti a răspuns (pentru oglindasultanului):

Nu de limba e treaba, nu-l ia, ca el are aici un rost, e la o scoala, etc.

| oglindasultanului a răspuns (pentru Mosotti):

Ba da, trebuie sa stie limba sa-l poata transfera la scoala. Asta e problema principala la carat copilul.

| Mosotti a răspuns (pentru oglindasultanului):

Da, dar nu stiu daca chiar asta ar fi problema, dar poate o fi, nu te contrazic.

| CIaudiu a răspuns:

Pai depinde pentru ce se duc. Ei se duc la munca cateva luni, tu in timpul asta trebuie sa mergi la scoala.

| Mosotti a răspuns (pentru CIaudiu):

Pai ce parinte sanatos la cap lasa copilul singur aici? Sa stea unul din ei cu copilul, nu sa-l lase la bunici sau altii, numa niste parinti tembeli fac asa. Si sa munceasca unul, ca ajunge, celalalt sa munceasca aici.

De aia vrea sa-l ia si pe el, ca nu vrea sa stea fara nici un parinte.

| CIaudiu a răspuns (pentru Mosotti):

Pai de-asta am specificat daca se duc pentru cateva luni n-are rost sa mearga si sa aiba dupa probleme cu scoala. Daca parintii se duc pentru o perioada mare de timp atunci sa mearga cu ei si sa se stabileasca acolo.

| Mosotti a răspuns (pentru CIaudiu):

Daca se duc cateva luni, n-are rost sa il incurce cu scoala, dar daca e pe perioada lunga tot nu stiu daca-l ia, ca 95 % din cei ce au plecat pe perioada lunga au lasat copiii acasa.

Întrebări similare