Fiecare om are momentul lui când va pleca de lângă noi fie că e sănătos, fie că nu. Dacă așa i-a fost scris, așa s-a întâmplat. De multe ori moartea unui om este un mister. Îmi pare foarte rău pentru pierderea ta! Condoleanțe!
Ori ea a facut infarct si a decedat in somn, ori sa sinucis, medicii i au facut corect autopsia doar ca pana sa descopere cauza sau cauzele care au condus la deces dureaza, poate sa treaca si un an pana sa descopere cauza, dar daca persoana a decedat mai conteaza cauzele? Oricum nu se mai poate face nimic chiar daca aflii motivul cauza decesului.
Presupui ca medicii din rrrrominica stiu ce fac...
cred ca i-au facut o autopsie "standard" si nu una investigativa, ca sa caute pana in panzele albe de ce a murit
pentru ca ii doare in cot... de nu mai pot de durere
mult mai rau e cand RAHATUL asta se intampla la doctori cu pacienti in viata, maica-mea voma continuu si i-au dat pastile de ficat, fiere si pasiflora si au trimis-o acasa dupa ce am stat 10h la urgente, cu toate ca nu au gasit nimic la ficat/fiere, ca dupa aia, dupa luni bune sa ii faca cineva, IN SFARSIT un RMN si sa vada tumoare de 5. 5cm2 la creierul mic (de aia voma)
Probabil s-a sufocat in somn, cand se intampla asta nu prea se gasesc,, urme''''