| Anaoi28 a întrebat:

Buna TPU!
Cum poate un om sa moara fara sa aiba vreo afectiune, fara sa fie vatamat corporal, fara sa fie in varsta, fara sa fi luat substante care sa îi pricinuiasca moartea? O verisoara de ale mele mai mare cu 12 ani( u avand 18, ea are 30 de ani) a fost gasita moarta. I-au facut autopsia, toate testele necesare depistarii problemei, teste covid, insa nu au gasit nimic in neregula. Nu au gasit substante interzise in sange, nu a facut infarct sau atac cerebral. Ori medicii nu au facut asa cum trebuie testele, ori nu inteleg eu cum poate muri un om perfect sanatos, fara probleme sau fara sa îsi fi provocat moartea.
Ati trecut prin asa ceva, ati avut parte de cunostine care au sfarsit fara vreun motiv? Eu nu inteleg cum se poate stinge un om tanar si sanatos.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cateodata medicii fac autopsiile eronate sau ascund informatii

| JustDeedee a răspuns:

Fiecare om are momentul lui când va pleca de lângă noi fie că e sănătos, fie că nu. Dacă așa i-a fost scris, așa s-a întâmplat. De multe ori moartea unui om este un mister. Îmi pare foarte rău pentru pierderea ta! Condoleanțe!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ori ea a facut infarct si a decedat in somn, ori sa sinucis, medicii i au facut corect autopsia doar ca pana sa descopere cauza sau cauzele care au condus la deces dureaza, poate sa treaca si un an pana sa descopere cauza, dar daca persoana a decedat mai conteaza cauzele? Oricum nu se mai poate face nimic chiar daca aflii motivul cauza decesului.

| Zuzu1991 a răspuns:

Presupui ca medicii din rrrrominica stiu ce fac...
cred ca i-au facut o autopsie "standard" si nu una investigativa, ca sa caute pana in panzele albe de ce a murit
pentru ca ii doare in cot... de nu mai pot de durere angry

mult mai rau e cand RAHATUL asta se intampla la doctori cu pacienti in viata, maica-mea voma continuu si i-au dat pastile de ficat, fiere si pasiflora si au trimis-o acasa dupa ce am stat 10h la urgente, cu toate ca nu au gasit nimic la ficat/fiere, ca dupa aia, dupa luni bune sa ii faca cineva, IN SFARSIT un RMN si sa vada tumoare de 5. 5cm2 la creierul mic (de aia voma) angry

| RobertMoon a răspuns:

Probabil s-a sufocat in somn, cand se intampla asta nu prea se gasesc,, urme''''

| BuLaNNNeL a răspuns:

Poate avea ceva sufletește.