| Danilaescu a întrebat:

Buna TPU.Cum pot deveni populara? Suna cam stupid, dar totusi, cum?

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Antogirl a răspuns:

Hey.Secretul este sa fii tu insuti.sa ai prieteni alaturi de tine...sa fii ca si ceilalti,dar cu iti place tie,sa prieten cu toti. Poti sa te inscrii la activitati scolare, stiu eu? de exemplu baschet, sau cor etc.Iti spun merge...si eu fac cor si baschet si toata scoala ma cunoste.Bafta:*

| AlwaysDream a răspuns:

Ca sa devii populara, iti trebuie putin tupeu. De exemplu daca vrei sa te bagi in seama cu cineva sau cu un trebuie sa vezi despre ce vorbesc ei si sa-ti dai si tu cu parerea. Daca vrei sa iesi in evidenta si prin scoala/liceu/pe strada/oriunde trebuie sa ai ceva in plus fata de ei gen: un tricou colorat sau o pereche de pantaloni colorati/o geanta diferita/suvite de alta culoare/etc. Sper sa te fi ajutat

| LoStEyEs a răspuns:

Copii din ziua de azi. offffffffffffff. Is si eu o adolescenta, si am avut prietene dar am realizat ca ele nu sunt genul meu. Am realizat ca familia iti e cea mai sincera si mai buna prietena.
Dar daca chiar vrei, imprieteneste-te cu cele populare, ia-ti haine fitoase ca ale popularelor, machiazate misto, du-te la manichiura, fii mai feminina. Shy indragoste-te de cel mai popular baiat.

| EuSiCuMine a răspuns:

Trebuie sa fii sociabila, sa te intelegei cu toata lumea si sa nu te certi. Sa te integrezi in anumite gastii, sa fii amuzant. adica sa te faci placuta de oameni :*

| smaranditza a răspuns:

In primul rand, ce consideri tu "a fi populara"?
sper din suflet ca nu te iei dupa porcariile alea de filme de pe disney chanel, etc!
daca chiar vrei sa vb pe tema asta, iata adresa mea de mail :ardelaenca48@gmail.com

| Seniorithabebi a răspuns:

Ei bine. Trebuie sa ai macar un prieten popular. Daca ai macar un prieten popular umbla cu el/ea, fa cunostinta cu altii. Si sa fii popular nu inseamna neaparat sa ai baze. E bine sa ai prieteni populari oh go on dar uneori nu e bine pentru ca cei populari nu sunt neaparat asa cum ii crezi.

| gabryela_2772 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic pote.fa prosti la scoala asa lume o sa te creada tare laughing. daca candva iti cere ajutot, ajutal pentru ca el o sa-i zica la prieteni lui ca l-ai ajutat. daca nu-ti convine ce am zis fii u insuti fa ce simiti. Poate o sa devi populara cand o sa te astepti mai putin, si poate lumea te place si daca nu esti pop. SPER CA AM FST DE FOLOS
pup xlove strucklove strucklove struck

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare