Vezi aici un articol pe această temă: http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/1102011165
Hei mersi m-a ajutat foarte mult! voi incerca sa urmez pasi aceia a '*
Mă bucur că ţi-a fost de folos şi îţi doresc succes!
Sper sa am multumesc
Vei mai iubi cu siguranta alt baiat, vei fi iar vesela si toate cate te deranjeaza acum vor fi uitate.Numai timpul vindeca tot, e adevarat asta.Deocamdata cauta sa iesi cu prietenele, sa inviti la tine pe cei ce-ti sunt aproape, sa cauti sa nu te mai gandesti la ceea ce te supara.Numai bine, draguta domnisoara.
Mersi pentru sfat! :*
Cu mult drag, sper ca in curand sa nu mai plangi si totul sa fie ok.
Iesi tu cu altul, ete la ea...
Da asa este lasa caam toata viata inainte! :p
:*
Tot inainte!
De ce vrei sa uiti acea persoana? Daca o iubesti de ce nu mai tineti legatura? Inima are puterea de a pastra careva persoane care au intrat in viata noastra si uneori vrem sau nu vrem nu putem sa le scoatem asa usor din inima, doar timpul le vindeca dar oricum ranile raman. Eu cred ca daca iubirea-i mare le intrece pe toate. Vorbeste cu acea persoana, sau nu stiu dar iti zic ca nu vei putea asa de usor s-o uiti, doar daca esti suta la suta sigur/a ca vrei asta.
Daca ar fi dupa mine nu as vrea sa-l uit si sa continuam. sa fie ca la inceput am avut o relatie foarte complicata dar n-am mai simtit ce simt pentru el la nimeni. dar el a plecat in alta tara si nu mia mai dat niciun semn de viata. i-am dat um mesaj pe facebook l-a vazut dar nu mi-a raspuns dar mi-a promis ca nu va fi asa si i-am spus ca il voi astepta dar a facut invers ce pot sa spun ma distrus si nu pot sa il uit sincer vorbesc cu o gramada de baieti si nu ma intereseaza vorbesc la vrajeala au trecut doua luni adorm cu el in gand si ma trezesc cu el in gand si plang ca dementa!
Gaseste-ti ocupatii, gandeste-te ca nu merita chiar daca inima iti zice contrariul sau apropie-te de o alta persoana care sa te faca sa uiti de el.Fi puternica stiu ca te poti stapani din plans sau gandeste-te la raul care ti l-a facut daca l-a facut...NU UITA ca esti PUTERNICA