anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.cum sa fac un baiat sa ma paraseasca in cel mai scurt timp posibil? am mare nevoie de sfaturile voastre.plz.funda si vot pentru cele mai rapide si bune sfaturi.:*

14 răspunsuri:
| ELLSSA a răspuns:

Simplu nu ar putea fi...
Dar ii poti da de inteles, apoi sa ii explici motivul parasirii tale.Nu e frumos nici sa nu il lasi in ceata, fara a-i da cateva explicatii.
Placut ar fi sa fi foarte sincera.

| Sin a răspuns:

Ii spui direct ca nu mai vrei sa fiti impreuna.
De ce vrei sa cauti fel de fel de motive si sa adopti un comportament aiurea ca sa-l ranesti?

| xAnita a răspuns:

Pur si simpluwinking cand te cheama in oras sau sa av intalniti gasesti tot felul de motive sa nu poti veni love struck!

| Deyutza a răspuns:

Dacă vrei să te desparţi de el, nu înseamnă ca trebuie să-l răneşti. te va ţine minte, şi te va urî toata viaţa lui. invită-l în oraş, într-un loc mai intim, si încearca să-i explici motivele care te fac să te desparţi de el. fii sinceră şi spune-i cât mai delicat şi calm. te va înţelege, spune-i ca aşa va fi cel mai bine pentru amn2. la despărţire amintiţi-vă de momentele frumoase petrecute împreună, şi roagă-l să rămâneţi amici. cu siguranţă nu se va supăra pe tine!

| Mariella a răspuns:

Ori ii spui ca nu mai merge si ca vreti sa va despartiti[ asta ar fi cel mai normal]
ori...
incerci sa te indepartezi de el, nu mai vorbesti la fel cu el, inventezi tot felul de scuze ca sa nu va vedeti, ii vorbesti despre fostii tai, ii dai poze cu tipi draguti, iti schimbi un pic stilul de imbracaminte[ in ceva in care stii ca nu te-ar place prea mult], asculti niste melodii care nu-i plac lui, nu stiu...big grin

| Mariella a răspuns:

@bufarina- saaaaau dupa ce el zice pa, ea o sa-si dea seama ce a pierdut si o sa inceapa sa se dea cu capul de pereti... orice e posibil

| TheFreak9 a răspuns:

Cheama-l in oras cat mai repede si spune-i pur si simplu, ca nu mai simti iubire pentru el si nu vrei sa-ti strici sentimentelehappy o sa te inteleagawinking [nu uita funda(daca e cazul)]

| TheFreak9 a răspuns:

Cum am spus eu e bine... daca faci chesti dinalea ca te uiti in alta parte in ignori va spune ca estifraiera, proasta si nesimtita trebuie sa ii spui frumos adica il chemi intr-un loc retras si ii spui sau in oras.

| Cåpåċεl a răspuns:

Spune-i ca ai obosit sa mai stai cu relatia asta si vrei sa ramaneti doar prieteni.happy

| Resource a răspuns:

thinking Devii cat mai insuportabila,il contrazici,ii spui lucruri urate,cand te invita undeva,ii spui ca esti ocupata,cand vorbeste tu uita-te in alta parte,prefa-te ca esti ocupata, ca vorbesti la tel. tot timpul, si multe altele ^^

| SmileeBaby a răspuns:

Ii spui in fata. trebuie sa ai curaj. altfel nu cred ca exista o varianta mai rapida decat asta.

| caty_3663 a răspuns:

Eu zic ca ar fi mai ok sa te desparti de el (atentie fara sa ii distrugi sentimentele) decat sa il lasi pe el sa se desparta de tine devenid insuportabil il vei face sa regrete clipele petrecute cu tinesa creada ca te-ai prefacut ca simti ceva pentru el dar daca te desparti inre-un mod draguti de el sa deveniti doar prieteni daca e cazul el o sa isi aminteasca cu zambet de tine nu cu regret. spr sa iti fi fost de ajutor.

| bufarina a răspuns:

Ignora-l. spune-i ca nu e din cauza lui, ci din a ta. nu mai poti. suferi. vrei spatiu. inseala-l cu altu de fata cu el. poarta-te urat cu el, iar apoi negi ca te-ai purtat urat cu el. va certati. el zice gata, ca nu mai poate. si tu o sa fii fericita.

| Andi15 a răspuns:

Pai daca el te place foarte mult, nu prea cred ca prin schimbarea comportamentului tau vei reusi sa realizezi ceea ce ti ai propus.asa ca mai bine.ii spui direct ce ai pe suflet.winkingDar ai grija. daca este un tip sensibil incearca sa fii foarte delicata.si ca sa te desparti de el.trebuie sa ai un motiv foarte bine intemeiatwinking