| sosetutzaaa_3582 a întrebat:

cum sa fac un baiat sa se intoarca la mine? stiu ca s-a despartit de mine pentru noi cum zice el... dar eu il vreau inapoi...ar merge daca as fi indiferenta?

Răspuns Câştigător
| JustABelieber a răspuns:

Pai daca esti indiferenta nu ar prea merge.doar daca inca te mai place.dar incearca sa il afci gelos adica intalnestete cu altcineva dar trebuie neaparat sa te vada.simtete bine cu celalat baiat si o sa inceapa sa il roada gelozia.atunci e foarte posibil sa se intoarca la tine.dar mai este o problema poate s-a despartit de tine pentru alta fata.atunci chiar trebuie sa-ti gasesti alt baiat.dar daca nu prima data incearca cum ai spus u sa fii indiferenta iar daca nu merge fa cum am zis (intalnestete cu alt baiat sub ochii lui)
sper sa se intoarca la tine! succes!

4 răspunsuri:
| Millanteria a răspuns:

Buna.

CU SIGURANTA indiferenta nu ajuta. Parerea mea este ca daca v-ati despartit, v-ati despartit de tot frate! Daca nu mai tine la tine nu-l poti face sa se mai intoarca la tine.

Mai gandeste-te.

Pupici!

| Ncl_9813 a răspuns:

Pai ai putea incepe prin a-l face sa vada ce a pierdut mai intai fi putin dar doar putin indiferenta si incearca sa il faci si putin gelos, aranjaza-te incearca sa nu te mai intalnesti cu el o vreme si apoi sa apari mult mai aranjata, mai stilata decat te stia el.

Răspuns utilizator avertizat
| mircea_5116 a răspuns:

Fa-l sa inteleaga ce a pierdut, adopta un alt stil, daca te-a parasit enseamnna ca ai un stil de viata/conportament invechit,