Bună
Si eu am fost in aceiasi situatie ca a ta
Da.mi id tau si o sa vb in privat si te voi ajuta cu orice sfat:*
Buna!
La 14 ani nu este bine sa visezi la baietii cu 8 ani mai mari decat tine. Este adevarat ca acolo unde este iubire varsta nu conteaza, insa la 14 ani nu prea iti recomand sa te incurci cu baietii mai mari. Cel mai probabil este doar atractie fizica si te atrage faptul ca este mai mare ca tine si probabil tu il vezi mult mai matur. Insa te asigur ca el nu va vedea in tine decat o fata aflata in plina dezvoltare, in niciun caz o posibila iubita. Tu poate te simti atrasa de el, dar el cu siguranta se uita la fete de cel putin 17-18 ani. Cel mai bine nu iti faci sperante pentu ca mai apoi sa iti dai seama ca au fost doar iluzii.
Succes!
8 ani e o diferență prea mare.
Îți sugerez să renunți, dar faci ce vrei tu până la umră.
Baftă!
Banuiesc ca ai 14 ani, deci el ar avea 22 ani! Mai mult ca sigur,din cauza diferentei de varsta, aveti hobby-uri diferite,aspiratii diferite,idei diferite despre viata,despre femei sau barbati,anturaje diferite.
Sincer sa-ti spun,nu cred ca ar trebui sa "visezi" la el, deoarece ai putea fi dezamagita in viitor. Poate el este mai matur si o sa te refuze politicos, daca se v-a ajunge sa-si dea seama de ce gandesti. Poate un baiat mai apropiat de varsta ta, cu care ai ce discuta conform varstei voastre, ar fi mai potrivit. Multe fete la varsta ta, tind sa adore niste "masculi"mai mari ca varsta decat ele.
Are dreptate pietrean Eu zic sa il asculti pe el ca stie ce zice (Apropo, am dat comentariul ca nu cumva sa te gandesti asa: Mai da oare sa fac cum a zis ala? Au fost mai multi care au zis sa etc." ) Nu stiu daca ai inteles... Vreau sa zic, sa fii sigura ca este o alegere buna
Buna!
Din cate observ din nume ai avea cam 13-14 ani.
S-au terminat baietii de varsta ta? De ce ai vrea sa fii cu cineva care gandeste total altfel decat tine?
Sfatul meu este sa gasesti pe cineva de varsta ta cu care chiar ai ce vorbi.
Sa-l seduci, sa-l vrajesti, fa in asa fel incat sa arati un pic mai mare, in caz ca ai 14 cum zice aici lumea si baga-te in suflet lui, desi nu poti impune o persoana sa te placa. Machiaza-te, imbraca-te seducator, poate va merge, cine stie...
Buna! Nu varsta conteaza foarte mult. Daca te place poate sa fie si cu 8 ani mai mare decat tine.Nu poti sa-l obligi cu forta sa te placa daca el nu simte acelasi lucru pentru tine insa ai putea sa incerci. Poti sa vezi ce il pasioaneaza pe el cel mai mult si sa-i spui ca si tie iti place acelasi lucru.Ai putea sa-i pui o intrebare mai diplomata in care poti descoperi ce fel de prietena ar vrea sa aiba si asa ai putea descoperi daca esti potrivita pentru el.
Fii ceea ce esti tu! Fii naturala Si daca tu ai sentimente fata de el, arata-i daca nu ii poti spune, iar daca el iti raspunde la fel, cu tandrete, afectiue cu siguranta te place Varsta nu conteaza
Ii arati tata dreapta, apoi cu siguranta o sa vrea sa o vada si pe cea stanga.
Apropo, cati ani ai?
Poi ar trebui sa te apropii cat de mult de el. ca sa vada ce personalitate ai ( daca e genul :/ ). Vorbeste cat mai mult cu el! Lasa orgoliul in spate!
Pupacel întreabă:
Vanessa_Andreea_1988 întreabă:
anonim_4396 întreabă: