Gandeste-te ca e doar un telefon, iar fara internet...e un telefon care il folosesti sa suni, sa trimiti mesaje si ascultat muzica, iar bateria, nu te tine asa mult. gandeste-te ca peste 1 lunva va iesi alt model. incearca sa i intelegi ca este foarte scump pentru Romania. eu zic sa te gandesti si la alte modele
Dar nu înțeleg o chestie: La ce-ți trebuie ție, elevă fiind, un telefon atât de scump?!
Eu să fiu părintele tău, nu ți l-aș cumpăra nici să am 300 de mii de euro pe lună salariu.
Ia-ți un job de vacanță pe vară, strânge banul și dup-aia să vedem cât îți mai vine să-ți dai munca de-o vară pe-un telefon pe care-l poți scăpa și distruge sau care poate fi foarte ușor furat.
E copil may.ce job de vacanta?!
Heh,daca tu crezi ca doar daca cineva e minor nu poate si n-ar trebui sa munceasca pentru ceea ce detine, e cam nasol.Ba din contra, sunt mai multe oportunitati pentru un plod de -18 total necalificat, decat pentru unul cu faculta, perfect calificat.Mana pe harlet si la treaba, ca nu-i greu!
Ei pă dracu. Eu am vândut ziare pe stradă la vârsta de 11 ani în vacanța de vară iar în școala primară mergeam la țară vara (comuna Gropeni, jud. Brăila) și mă ofeream eu să tai găini, să culeg prune, etc. etc. căci oamenii preferau să-mi dea mie 10-15 mii (cum erau banii în anii 90) decât să dea unui bețiv notoriu - mai ales când le spuneam pentru ce strâng banii.
Există munci deloc grele - ba încă chiar amuzante (eu abia așteptam să merg cu alți câțiva copchii de pe-acolo la cules că era amuzant) - pe care le-ar putea face oricine.
În plus, dacă chiar are 8-9 ani, atunci poate că nici n-ar trebui să aibă oricum un telefon atât de performant pentru că oricum nu-i trebuie sub nicio formă.
Ai mei aveau bani căcălău Măria Sa dar tot n-aveam tupeul ăsta să cred că totul mi se cuvine și am fost crescut să am cât mai multe lucruri ale mele și pe meritul meu.
Copiii astăzi sunt crescuți mult prea răsfățați.
Nu zic, sunt și mulți părinți cretini în ziua de azi - dar refuzul de-a-i lua în clasa a V-a un smartphone ultra performant și scump mi se pare ceva ce trebuie să facă orice părinte - nicidecum ceva de condamnat.
Daca stau bine cu bugetul ii poti convinge cu usurinta, daca nu nu cred ca vei avea vreo sansa, telefonul e scump fara abomament
Depinde de posibilitatile parintilor si cu toate lasa pe seama lor sa iti ia cu ce-si permit si fi fericita si asa.
Din cate vad din poza esti micuta, intrebarea e... nu crezi ca esti prea pretentioasa pentru asa telefon?
Eu abia la 19 ani am primit primul telefon si nu i-am "intepat" pe ai mei ce telefon sa-mi ia.
Cand vei fi aceeasi varsta cu parintii tai si cand copilul tau de aceeasi varsta cu a ta se va vrea un tel abia aparut pe piata si s-ar face si mop intr-un magazine pentru a-l obtine de la tine, pentru ca tu nu ai avea o situatie financiara prea roza, sa vezi atunci cum vei avea reactia de a-i raspunde. Asa si parintii tai.
Daca parintii tai nu sunt modesti ca randul populatiei din Romania, de ce ceri un Samsung si nu un Apple IPhone 5?
Fi multumita cu ce ti se da, va veni si acel telefon cand il poti cumpara tu din banii tai muncitii/castigati.
Nu pune botic si multumeste-te cu orice dar!
Nu poti sa-ti doresti si u k toti copii catei si papusi barbie cu casa cu etaj, bicicleta, role, etc?
E foarte scump...24 de milioane fiin cel mai mic pret de pe piata.Ai putea sa te limitezi la cv mai putin costisitor cum ar fi Samsung galaxy s2, Samsung s3 mini, iphone 3.
E cam scump sa stii crezi ca parinti tai au destui bani sati cumpere acest obiect electronic? Daca avea bani sunt sigur ca n-ar ezita sa til cumpere dar trebuie sa te gandesti si la ei ca nu este asa de usor sa obtii bani in ziua de azi trebuie muncesti mult.Pui prea mult pret pe lucrurile materiale.
Wow. Samsunt Galaxy s3? :-s Este destul de scup... mai alesc ca este un model mai nou de telefon. Nu cred ca vei reusi asa ceva .
Daca parintii tai au ditamai salariul poti face asa ceva dar e greu.Mai bine le spui sa iti ia un telefon mai ieftin ca tot acolo ajungi.Pur si simplu le zici ca vrei Samsung galaxy s3
Nu cred ca va merge cel putin Craciunul asta, pentru ca telefonul este unul foarte scump si...
Nu cred că ai şanse. Este foarte scump. Încearcă şi tu să ceri ceva mai puţin costisitor... e destul de greu pentru ei.
Cum sa-i convingi? Invata din ce in ce mai bine la scoala incearca sa iei 8-9-10.Apoi le spui "Oare ce mi-o aduce Mosul eu l-am rasplatit ca am invatat...Mi-as dori tare un telefon Samsung Galaxy s3"Sau le spui unuia din parinti cu care te intelegi mai bine si e mai nu stiu ingaduitor ii spui sa ti-l ia il rogi frumos chestii....Bafta!
1.Poti incerca sa negociezi pui si tu o parte din bani pun si parintii tai o parte.
2.Fi cuminte si amintestele ce note bune ai (daca ai) si ce fapte bune ai facut... si mai ajuta-i si tu daca e nevoie- sa faca curat, sa puna masa etc
3. Daca nu iti cumpara ..nu-i un capat de lume
P.S. inca o chestie incearca sa le demonstrezi cat de mult ti-l doresti... dar fa asta mai subtil
MULT NOROC!