anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU cum sa ii spun unei fete ca imi place de ea? Nu am de gand sa ii spun pe Facebook, vreau sa ii spun in fata dar nu prea am curaj nu stiu care va fi reactia ei. Va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| Carmen27 a răspuns:

Cel mai mult este apreciat un astfel de gest cand ii spui in fata. Plus ca nu ai nimic de pierdut, oricare ar fi reactia ei. Nu exista o cale mai usoara, iti faci curaj si ii spui. Va aprecia mult mai mult decat daca ai face asta prin intermediul oricarui ajutor (persoana sau thnologie).

7 răspunsuri:
| AlinTeodor a răspuns:

Incearca sa-i spui unde iti e tie cel mai bine.Asa am facut si eu azi..nu-ti fie rusine.

| aFrEy a răspuns:

As in aceeasi situatie ca tine
Cand trece pe langa mine am emotii mai mari ca niciodata
Cand ma uit la ea si ea la mine intorc repede privirea o plac ft mult da si mie mie teama sa-i spun
Iar acu cu o saptamana vacanta mi frica sa nu gaseasca pe altcineva

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AlinTeodor):

Cum adica?

| AlinTeodor a răspuns (pentru anonim_4396):

Adica incearca sa-i spui oriunde.pe mess/fb/twitter oriunde.Si nu-ti fie rusine,

| raisamarin12345 a răspuns:

Pai ce zici de ceva romantic: I dai flori si scrii biletele. Si pe biletele sa scrie indici cu cine esti. Dupa un timp vezi reactia ei si I spui ca tu esti baiatul misterios. Dar trebuie sa afli si cate ceva despre ea. Incearca sa te imprietenesti. Daca reactia ei e buna, I place, I spui ca tu esti cel misterios. Si nu uita pe biletele sa I scrii ceva romantic. Poate sa fie si felicitaria. Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Carmen27):

PAi astazi i-am zis ca imi place de ea si ea a spus ca nu ma place dar eu cand zambeam la ea imi zambea si ea vorbeasc cu ea. Deci ce sa cred?

| Tudormatei a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu zic totusi sa incerci pe facebook. In zilele de azi nimeni nu prea mai are curaj sa ii spuna persoanei placute/iubite fata in fata ce simte.
Eu asa fac. si merge. Acum nu stiu. depinde de la fata la fata.