| LoveVioletta a întrebat:

Cum sa imi cumpar o geanta de mana superba de la mall(mol). Sami santasezi parintii sa mi-a cumpere, dar nu deja mi-au zis ca e prea scumpa si mai bine cumpara mancare.Costa 100 lei si e atat de frumoasa...iti vine sa te topesti numai cand o atingi. Fetelor va spun sincer geanta aia e criminala! Are semi cristale pe ea,argintie,pe ea scrie,,Love" cu cristale. Fetele de la scoala mi-au spus ca au mai vazut aceasta geanta, dar au avut acelasi raspuns,, NU".Va intreb pe voi cum pot face rost de ea.Am vrut sa mi-a cumpar din banii mei dar au zis ca ei trebuie cheltuiti in moduri mai importante.Of...sunt adolescenta nu mai sunt un copil.Am 16 ani! Destul de matura, nu? Nici nu ma lasa decat rare ori sa ies din casa singura.Am doua intrebari pentru voi:cum sa-mi iau geanta de mana si cum sa-i fac pe parintii mei sa mai fie asa de protectori.Va rog! Dau fundita+vot!

8 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
eu cred ca esti un copil mofturos si nu intelegi ca acei banuti trebuiesc cheltuiti cu folos, ai prefera sa ai o geanta cool, dar sa rabzi de foame? ori sa stai fara curent electric? cablu etc? nu prea cred..nu cred ca ai tai parinti dorm pe salteaua plina cu bani iar tie iti sunt limitate cheltuielile..si nu cred ca esti atat de matura atat timp cat tu nu intelegi ca altele sunt prioritatile, nu posetele scumpe, poate din punctul tau de vedere, este o suma mica, dar pentru salariile din ziua de astazi, crede-ma ca este o suma mare.iar daca ai tai parinti sunt protectori cu tine, ii poti condamna? jur ca nu v a inteleg..multi vin si se plang ca nu au protectia parintilor, iar tu te plangi ca esti prea mult protejata... daca vei avea acea poseta, vei fi o alta fata? vei avea o alta personalitate? nu cred..fi mandra ca ai familia aproape si ca esti sanatoasa, restul placerilor ti le vei face cand vei fi pe picioarele tale si vei putea sa iti castigi banuti suficienti sa iti satisfaci poftele.
O zi bunahappy

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Dacă te consideri suficient de matură, caută-ţi un job şi achiziţionează-ţi-o singură, să vedem dacă ţi se mai pare criminală!
Referitor la protecţia părinţilor tăi, e normal să se comporte aşa, ţinând cont că ai doar 16 ani.
Baftă!

| Musique a răspuns:

Dacă tu ai 16 ani eu mă duc să mă împușc.
Nu mai fi așa răsfățată.Și geanta aia, cel mai probabil e o gentuță care nu-ți va folosi la absolut nimic. (ziceai că nu prea ieși din casă) Deci, nu-și merită banii.
Maturizeaz-te! Învață în primul rând că banii se câștigă greu și că nu trebuie dați pe lucruri inutile, scumpe și de prost gust. (pietricele și paiete, frate, mai suntem în clasa 1-a? ) și de asemenea, fii mai sinceră. (vrei crește și vei vedea cât de importantă este sinceritatea)

Nu pot trece cu vederea problemele tale de exprimare și greșelile gramaticale.
Mai bine cumpără o carte, care este și mai ieftină, și mai utilă și care o să-ți ocupe timpul liber. (preferabil, ceva de gramatică)

Multă baftă!

| Fatamuntilor a răspuns:

Draga mea daca ai fi matura ti-ai intelege parintii.Tu stii ca sunt parinti care abia au ce pune copiilor pe masa? Parintii tai cred ca sunt bugetari, trebuie sa dramaluesca fiecare banut. Unde mai pui ca incepe scoala si cheltuiele sunt mai mari.
Dar sa-ti raspunsd la intrebariCum poti sa-ti iei geanta? Muncind...numai asa vei invata sa-ti administrezi banii si sa stablisti prioritatile.
Atata timp cat esti copilul lor, parintii tai vor fi protectori.Chiar si la 40 de ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce dovada de maturitate dai laughing

| 1DeadMemories a răspuns:

E un moft geanta.Nu ti mai judeca parintii, au dreptate.

| Mădălllinna a răspuns:

Gentuta ai putea sa ti-o cumperi chiar tu daca ai economisii niste banuti happy Si chiar daca nu ajungi la acea suma cat valoreaza geanta, spune-le parintilor: "mami, tati. din economiile mele as vrea sa imi cumpar o geanta, dar mi-ar mai trebuii... 30 de lei (dau exmpl.), ati putea sa ma ajutati voi? Va rog frumos." Atunci lucrurile ar sta altfel happy cu siguranta te-ar ajuta happy

| Killeramaster a răspuns:

Vezi că ești cam răsfățată pentru vârsta ta...Și așa cu timpul vei crește și nu îți va mai plăcea.De exemplu eu am 15 ani.Și așa, eu îmi strâng banii pentru facultate big grin. Să trecem la întrebarea ta.
Dacă ai știi ce greu se fac banii...Mai bine ți-ai cumpăra o carte de gramatică că văd că stai cam rău cu ea...

Întrebări similare