Cand te intalnesti cu el si vorbiti, tu te uiti in ochii lui. Apoi iti apropii fata ta de a lui, si mai departe, e treaba lui.
Stiu ca acest raspuns nu te-a prea ajutat.
Fa tu primul pas te pui in fata lui, il privesti in ochi, te apropii usor si il saruti
De ce ai vrea sa grabesti lucrurile? Sfatul meu este sa folosesti timpul acesta pentru a va cunoaste mai bine si sa lasi timpul sa clarifice relatia dintre voi. Vezi, o relatie stabila este ca o piramida. Daca vrei sa dureze, trebuie sa incepi cu baza. O pui direct cu varful in jos... ai toate sansele sa nu iti ofere stabilitate.
Încearcă să faci tu primul pas.Aratăi că vrei ceva mai mult decât un simplu pupic. Apropie din ce în ce mai mult de el pâna la punctul final. Sper că te-am ajutat!
Încearcă să faci tu primul pas.Aratăi că vrei ceva mai mult decât un simplu pupic. Apropiete din ce în ce mai mult de el pâna la punctul final. Sper că te-am ajutat!
Încearcă să faci tu primul pas.Aratăi că vrei ceva mai mult decât un simplu pupic. Apropiete din ce în ce mai mult de el pâna la punctul final. Sper că te-am ajutat!
Trimite-i unmesaj de gen(fata sunt impreuna cu (numele)de o luna si eu imi doresc sa ne satutam dar n-am curajul sa ii spun nu stiu daca vrea si daca nu ar vrea eu o sa om rabdare, dar vreau foarte mult sa-il sarut sa ii spun ca il iubesc mult)adica casicum tu ai vrut sa trimiti mesajul unei prietene dar de fapt il trimiti lui.
Sper ca te-am ajutat, dar vezi ca daca e foarte timit, poate ca nu pregatit si trebuie sa ai rabdare.
Bafta.
Funda?