Timp de preparare:
1 ora (complexitate medie)
Ingrediente:
1-2 dovlecei 1 lingura ulei 3-4 rosii 200ml.smantana 1 ceapa 1 legatura de patrunjel sau marar sare piper 2 linguri de faina
Mod de preparare:
speli si cureti ceapa si dovleceii, apoi toci ceapa si oparesti rosiile.intr-o cratita pui o lingura de ulei si calesti ceapa, dupa aceea adaugi rosiile curatate de coaja si taiate bucatelesi lasi sa fiarba.in timp ce fierbe, tai dovleceii ca pe cartofi pai. dupa ce i-ai taiat ii adaugi peste sosul format din rosii si ceapa, puicapacul si lasi sa fiarba 15 minute.cand dovleceii s-au inmuiat, pui smantana amestecata cu cele 2 linguri de faina, potrivesti gustul cu sare si piper si mai lasi sa fiarba cateva minute.cand este gata presari patrunjelul sau mararul tocat fin. POFTA BUNA!
Hey.
Uite aici, sper sa te ajute.
http://retete.acasa.ro/mancare/mancare-de-dovlecei-13758.html
Pa, pa.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: