anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU >; d<
Am si eu o intrebare.
A aflat maicamea' ca am prieten big grin
Si na ea acum e foarte suparata oh go on Zice ca sunt prea mica si na el e si turc blushing
Eu am 13 ani.
Vi se pare ceva rau in asta?
Adica sunt prea mica daca am 13 ani pentru aa aveaa un prieten? thinking
Sau nu stiu ce are ca e turcthinking

22 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

...nu esti prea mic ...maicata exagereaza!

| MenInShadow a răspuns:

Tomai turc ti-ai ales si tulaughing pai normal ca e suparata ca e turc dc altcevalaughing
Mai, eu sincer chiar nu stiu deloc ce va grabiti voi asa de la varsta, sa aveti iubit/iubitalaughingAm zis iubita, pentru ca nu se stie niciodatalaughing
Asta nu e mai mult decat o joaca. O sarutare, doua, etc. Si nu zic de asta, dar daca tu crezi ca ce simti pentru el este "iubire" si te pune al cu coarne sa te culci cu el, te vad eu mai incolo pe TPU"care mai aveti ampicilina vere ca ma mananca tot corpu" laughing
Si eu sincer, ca sa zic asa, nu cred ca ar fi problema daca voi va iubiti(sau ceva asemanator), si incearca sa te impaci cu mama ta. Dupa ce ii explicti tu mai bine, poate intelege, ca e mai bine daca sunteti bune prietene happy
funda?

| mistikk a răspuns:

Esti cam micuta dar sti ce.si oamenii mici pot afce lucruri marete deci de ce ar fi interzis sa ai prietem? ce este o regula care spune asta? daca tu esti fericita si daca tie iti place nu are rost sa va despartiti explica`i mamei tale ca nu conteaza relgia nu ai hotarat sa te mariti cu el...

| nikol a răspuns:

Stai de parte de turci, vorbesc serios turcii au o religie naspa de tot.la ei daca sotiile, da sotiile ca pot sa aiba si 5 sau mai multe deodata. deci daca sotiile il inseala la ei traditia e sa omori femeia, am avut si eu un amic si mi-a zis cum stau lucrurile pe la el in turcia si ce traditie are.deci mai bine nu sta pe langa el.ei nu gandesc cum gandim si noi.la dansii pe femei le cumpara cu bani si ele nu au voie sa comenteze sa nu zica nimic ca altfel patesc ceva, sunt ca niste slugi

| DiaNa357 a răspuns:

Nu estiprea mica.Eu cred ca s-a suparat deoarece nu iai spus de la inceput ci ai lasat-o pe ea sa afle.happy

| RoxXxiIi a răspuns:

El are 14 ani big grin
Sunteem colegi de scoala.big grin

| benny a răspuns:

Nu te ingrijora te duce turcaletu la produs in turcia, dar nu cred ca asta te ingrijoreaza pe tinelaughing

| CookieMonsta a răspuns:

Pai cam esti.
Va cunoasteti de pe internet?
Ma rog. Turcii nu au un renume prea bun in Ro.

| Ge0 a răspuns:

Ma pai si u nu trebuia sa.i spui,sau sa ii fi spus dar nu ca este turc, nu.i mai spune si u tot lu maicata, daca nu.i spunea si aveai grija unde te intalneai cu el ea nu stia nimic. spune.i ca te`ai despartit de el.si ca ti-ai dat seama ca nu este bun pentru u.asa nu o sa mai fie suparata, iar u o sa te vezi in continuare cu el[inventezi si u ceva.ca te duci la suc cu colegii,sau cu o prt etc.]daca te prinde ca te vezi cu el, atunci incerci sa-i explici ca il iubesti si ca nu poate sa va despartabig grin, dar parerea mea e sa-i spui ca nu mai esti cu elwinking...

| Hikari a răspuns:

Pai nu esti chiar mica pentru o relatie, dar nu cred ca esti pregatita psihic. Nu ai spus cati ani are prietenul tau. Si daca este turc, nu stiu ce sa zic, aici depinde de tine, daca il iubesti cu adevarat nu conteaza de ce nationalitate este. Si intr-un fel mama ta trebuie sa inteleaga ca ai cresut si ca iti poti asuma singura unele responsabilitati. Sper ca ti-am fost de ajutor! happy

| dya333 a răspuns:

Pai da esti cam mica da na dragostea n-are varsta ea vine pe neasteptatebig grin...Nu stiu ce sa-ti spun normal ca parintii tai nu sunt de acord ca de la varsta asta sa ai prieteni dar na e treaba ta u stii ce faci cu viata ta.Asta e parerea mea...tongue

| nevertoolate a răspuns:

Te vrea in siguranta, dar daca tu stii ca esti in siguranta cu el, e ok.Stai linistita, toate mamele nu vor sa avem prieteni de la varsta asta...Si eu am 13 ani si mama nici nu vrea sa auda de vreun prieten laughing dar eu nu prea askulth de chestia asta, dar am si eu grija cu cine stau si ce fel de persoana e.Asa ca, daca tu consideri ca baiatul e ok, o solutie cu mama ta nu prea ai...decat sa fii cuminte.e nevoie de timp.in rest, nu stiu straight face
bafta, sper ca te-am ajutat. funda?

| swee1love a răspuns:

Probabil mama ta are o problema ca este turc deoarece religia lor este diferita de a noastra.
si ce varsta are prietenul tau? poate isi face griji din cauza varstei.isi face griji sa nu abuzeze de tne.griji parintesti?
dar el ce varsta are? si de cat vorbiti?

| sorin579 a răspuns:

Nu esti prea mica eu am 12 ani si am prietena.

| SingleFlavor a răspuns:

Prima varianta e mai valabila, big grin pune-te in locul ei si o sa intelegi, daca nu acum, sigur vei intelege mai tarziu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ei na.ai preten.adica iubit? si turc? vai de mine.tu nu stii ca turcii luau copii romani in robie? daca tu si cu turcul tau santeti rude? ce va faceti? si apoi cum va intelegeti? ca e stiut ca cu turcii nu te poti intelege? ei sant turci. offf grea problema.da mama turcului e suparata? cadana.cadana e suparata?

| Deni0919 a răspuns:

Daca si tu esti turca nu e chiar nici o problema!

| Nanutzu a răspuns:

Nu esti prea mica pentru a avea un prieten, maica-ta este pe principiul vechi, din pacate. Iar daca baiatul este turc, nu vad nimic rau in asta, nu ar trebui sa aiba nimic impotriva, ca baiatu ma gandesc ca este cam de varsta ta. Unii la varsta ta isi incep viata sexuala, chiar n-o inteleg pe mama ta.

| Nanutzu a răspuns:

RoxXxiIi explică:El are 14 ani. Sunteem colegi de scoala. |-> Atunci este foarte ok, nu vad nici o neregula. Daca vrei, da-mi un mesaj privat si-mi povestesti mai multe acolo, ce si cum, iar atunci te voi putea ajuta mult mai bine.

| Green007 a răspuns:

Daca e diferenta mare intre voi poate de asta si... bv usor cu ea si vezi motivulwinkingSucces

| Nikisoara a răspuns:

Pai bine, a aflat, e suparata probabil pentru ca nu stie ce implica pentru voi o relatie. la 13 ani sper ca stii ca este inacceptabil sa ai relatii sexuale si o relatie la varsta ta ar trebui sa insemne plimbari de mana, iesiri in parc, pupici si cam atat.

si pentru faptul ca e turc... nu e vina lui, doar ca mamei tale e posibil sa ii fie teama de diferenta de etnie.

nu esti prea mica sa ai prieten, daca nu implica relatii sexuale. si nu e nicio problema ca e turc, poate mai afli ceva despre cum e viata peste hotare.

succes si fii fata cuminte.
Lara

| mayEMO19 a răspuns:

Pai, probabil ai ingrijorat-o pe mama ta cu astfel de lucru si trebuie s-o linistesti.Trebuie sa-i explici ca in a avea un prieten la 13 ani nu e nimic rau, dar mama ta interpreteaza altfel cum ca el nu e de incredere si ca poate sa-ti faca rau(sti la ce ma refer) Cel mai bine trebuia sa-i spui de la inceput, dar totusi trebuie sa fii si tu atenta sa nu ai surprize neplacute mai tarziu.happy