| CatalinaKaty a întrebat:

Buna TpU big grin
Cum pot sa o conving pe mama sa aiba incredere in mine? big grin

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Prin faptele tale făcute cu bună intenție.
Pa, pa.

18 răspunsuri:
| cuvant a răspuns:

Cred ca prima data ar trebui sa cauti sa raspunzi la intrebarea "De ce nu are incredere in tine?"
Cel mai usor e sa fii onesta, sa comunici cu mama ta, sa pui intrebari si sa o consulti la diferite decizii.
Asa incet incet va avea incredere in tine.

| onasis1961 a răspuns:

Prin comportament si atitudine pozitiva.

| 334499 a răspuns:

Vinde-i bijuteriile la amanet!

| LeMousiqe a răspuns:

Fi calmă şi vorbeşte frumos cu ea, dovedeşte-i că eşti matură.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Cred că cel mai bine ar fi să-i dai motive să aibă încredere în tine decât să o convingi în vreun fel. Aici poţi citi un articol interesant şi practic despre acest subiect: http://www.jw.org/......e-in-mine/
Cele bune!

Răspuns utilizator avertizat
| Buresbista123 a răspuns:

Daca esti din Bucuresti pot veni eu sa am o discutie cu ea...

| t3leG a răspuns:

Adica,nu te lasa sa iesi afara din casa?

| CatalinaKaty explică (pentru t3leG):

Cam da. nu prea ma lasa sa fac mai nimic oh go on

| Deliiaaa a răspuns (pentru t3leG):

Nu citeste pana iti dai seama happy

| t3leG a răspuns:

Bai,termina`ti voi cu d`astea(abureli). mama`sa stie ce fel de fata e, ca doar ei ii seamana.doar stie ce le mai ardea si ea prin tinerete si, poate ca femeia nu vrea sa ajunga ca ea.net or nessnam?!

| valivalentinuza a răspuns:

Eu cred ca ar merge prin faptele tale ( sau daca mai faci scoala cu. note bune nu-i asa? big grin )Cam cu atat ai putea convingeo pe mama ta :* PAA!

| CatalinaKaty explică (pentru valivalentinuza):

Fac scoala si chiar am note bune, doar ca asta nu o convinge, nu vrea sa inteleaga ca nu mai sunt un copil oh go on

| Deliiaaa a răspuns:

Cred ca mama ta te iubeste foarte mult, si avand in vedere cate se intampla, ca orice mama este ingrijorata si exagerat de precauta.
Cred ca ar trebui sa discuti calm cu ea si sa o faci sa inteleaga ca esti destul de matura incat sa stii cum sa-ti alegi prietenii, aminteste-i ca si ea a avut varsta ta si da-i exemplu chiar faptul ca nu ai secrete fata de ea.
Poate ca nu ar fi rau sa vina si prietenul tau sa discute cu mama ta.Astfel ea ar putea prinde mai multa incredere gandindu-se ca exista un barbat care sa te apere la nevoie.
Oricum, iti doresc mult succes si incearca sa iti intelegi mama.

| CatalinaKaty explică (pentru Deliiaaa):

Prietenul meu? thinking vrei sa dorm in gradina? laughing))

| GreenGirl10 a răspuns:

Spune-i mamei tale ca ești mare vrei sa ieși cu prieteni nu mai ai 3 ani să mergi cu cineva insoțita

Spune-i așa: Pe pământ e numai o mama și ii mai spui ca o iubești f f f f f mult și ca faci ce spune ea dar sa faci.

Sper că te-am ajutat

| Sakura123 a răspuns:

Dovedestei ca se insala facand sacrifici pentru ea