Stiu cum e, pentru fiecare rautate pe care o faci, exista o binemeritata pedeapsa. Pentru o mama este o suferinta imensa sa i se raspunda obraznic de catre copilul ei. sa zicem ca fiecare raspuns obraznic al tau ii aduce suferinta cat iti aduc tie 100 de desene. Numara de cate ori i-ai raspuns obraznic in ultimul an. Inmulteste cu 100. fa atatea desene muncite si las-o sa le arunce. Apoi veti fi chit si vei putea incepe sa te superi daca ea iti arunca desenele fara ca tu sa-i mai raspunzi obraznic. Nu zice nimeni sa te schimbi, daca tu iti doresti sa te porti urat si sa ai un caracter josnic, e alegerea ta. Dar trebuie sa suporti pedepsele care decurg natural din acest comportament. Nu poti sa beneficiezi de protectia parintilor daca tu nu ii respecti enorm.
Sti, te inteleg. Dar nu e bine cum procedezi. ok esti adolescenta [esti rebela, faci ce vrei etc.] si eu am fost si inca sunt. Dar viata `asta` ma schimbat, am ramas fata mama si fara tata, tu stii ce greu e? Si desenele tale poate ea nu si-a dat seama, nu a stiut Dar nu trebuie sa-i raspunzi si alte chesti gandeste`te ca poate intr-o zi ea n`o sa fie cu tine cand ai nevoie de ea. Si acu sa gandim logic nici o mama nu ar face asa intentionat. Ai grija de tine! Si daca vrei sa mai vorbim ia id nikol. pisa si vorbim acolo te pup
Eu sunt la fel ca tine, Dar eu nu cu mama ci cu Bunica sti cum am facut : in primul rand nu am mai vorbit cu ea, 1 zi iar apoi a 2 zi o intreb cutare dc cutare, cutare si o ascult si asa ma inpac la loc eu zic ca e bine sa faci si u asa.
Daca esti taur si mama ta taur, mi se mai intampla.iti dau un sfat:ascundeti lucrurile sau spune ca ti la dat cineva si asa nu iti va mai umbla in lucruri.
Buna, si eu sunt foarteee pasionata de desen si am avut 4 desene care imi placeau cel mai mult dintre toate desenele pe care le am ( am vreo 40 ) . Primul desen l-am gasit plin de ulei si aruncat in cosul de gunoi, iar cand am intrebat cine a facut asta toti cei din familie au spus ca nu stiu, al doilea desen,... l-am gasit pe masa in bucatarie pe post de suport pentru oala de supa Iar celelalte doua au disparut cred ca, ca si tapet la veceul bunica-mii Nu pune la suflet vei vedea ca cu timpul iti va trece si te vei impaca cu mamica ta,, si ti-o spun din experienta si mie mi s-a intamplat asta de multe ori dar nu doar cu mama, ci cu toata familia
Sper ca te-am ajutat sa te simti mai bine... te pup