| 0Kristina0 a întrebat:

big grin Se apropie ziua de nastere a mamei mele si ma tot gandesc la un cadou, dar nu ma pot hotara. sad Ce ar fi potrivit sa-i iau? Inafara de bijuterii happy Dau funda. happy

Răspuns Câştigător
| AnaMaria2719 a răspuns:

Ce zici de o dilpoma pentru cea mai buna mama? O cana, o rama foto cu voi doua, o dedicatie daca ii place muzica populara, ai putea sa-i faci o prajitura daca cunosti prajitura ei preferata, sau o carte daca ii place sa citeasca, sunt carticele de multumire sau apreciere pentru mame.O floare daca ii plac in special florile, un bibelou cu Maica Maria, sunt multe lucruri pe care i le poti cumpara, insa ele spun sa nu ne consumam bani laughing. Mult succes, indiferent de ce i-ai cumpara ea va fi super multumita!

| 0Kristina0 explică (pentru AnaMaria2719):

Multumesc frumos big grin am din ce alege laughing)

| AnaMaria2719 a răspuns (pentru 0Kristina0):

Cu mare placere, apropo poti si o felicitare facuta manual alaturi de un mesaj dragut sau o poezie proprie!happySucces!

8 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Un tricou personalizat sau un CD cu muzica ca ii place.
sau un aparat electrocasnic ce stii ca ii lipseste.

| NemNUZ a răspuns:

Pai, un buchet de trandafiri si o cana cu,, pentru cea mai buna mama,, sau ceva de genul, o urare frumoasa si o sa fie foarte fericitawinking

| NemNUZ a răspuns (pentru NemNUZ):

Am uitat sa iti spun sa nu cumperi lucruri scumpe deoarece presupun ca tu nu ai salariu deci practic ii cumperi din banii ei si nu e pre frumos happy

| CMaria21 a răspuns:

Se va bucura enorm

http://t3.gstatic.com/......tp?/images

o zi buna

| AleAlbu a răspuns:

Buna happy! Si ziua mamei mele se apropie! Ce zici de un parfum insotit de un mesaj frumos