Daca i-ai fi dat un beep retur, ai fi aflat răspunsul. Un semn ar fi că ți-a păstrat (încă) numărul în telefon.
De ce nu il intrebi direct daca te iubeste? nu mai sta sa faci calcule astrale pentru un beep la ora fixa.
Nu te lasa pacalita de ce se zice, pe fostul daca tii la el accepta-l inapoi, asta daca este o persoana serioasa altfel nu te lua dupa ce se zice.
Posibil sa te iubeasca "fostul"sa te mai iubeasca,...dar daca ar fi asa te-ar cauta, nu ar sta fara tine. poate este ceva de conjunctura ..decat un semn astral, divin...
Buna! Nu vreau sa-ti stric sperantele, insa voi raspunde din doua puncte de vedere. 1. da, exista sincronicitati temporale exprimate prin ora, exista anumite "mesaje" care sunt transmise prin energia numerologica a orelor.2.desi el ar putea tine cont sau nu de aceste coincidente ale timpului,zic sa-ti pui mai mult intrebarile urmatoare:"ma completeaza? imi eleveaza existenta? ma respecta in mod egal? as putea sa-l consider o prioritate in viata mea?". Apoi,in functie de raspunsuri,vei concluziona singura daca vei fi cu el sau nu, fiindca daca e sa fiti impreuna, indiferent de circumstnre, veti fi, dar doar daca este vorba de iubire adevarata.O zi buna!
Daca iei in calcul si intarzierea GSM: o sa te umfle rasul de toata numerologia.
Nu crede in asa ceva, nu stii ce a avut in cap. Daca dadea mesaj si bip la 00:00 insemna ceva, dar la 10:00 oricine poate da.Si nu ma refer la chestii spirituale, nu exista.
Nici nu sa scuzat după ca a greșit ca mi-a făcut beepul, când eram cu el odată m-am uitat la fix și i-am zis uite ma iubești, dar in spirit de gluma