| aurelgabriel a întrebat:

Bună TPU!
Dacă o femeie și un barbat se căsătoresc,se cununa,dar nu se pupă unul pe celălalt, ar încalcă cu ceva anume jurământul in fata lui Dumnezeu?
Au sentimente doar ca nu se pupă unul pe celălalt

13 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Te referi la pupat literalmente, sau ca nu se inteleg intre ei?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da parca dumnezeu era contra contactului fizic daca nu aduce noi adepti la biserica... Acum crezi ca se supara daca nu exista contact?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crestineste ar fi ca ambii parteneri sa fie virgini pana in noaptea nuntii. Dupa castorie pupatul este o dovada de afectiune si un moment intim intre parteneri. Daca partenerei tale ii place sa fie pupata, ar fi chiar ok sa faci asta. Biblia spune clar sa ne iubim sotiile ca pe noi insine. In dormitor cred ca barbatul trebuie sa ofere sotiei ce ii place acesteia si sa nu faca chestii care nu i-ar place. Si viceversa.

Bula
| Bula a răspuns:

Ori este doar o casatorie de interes, ori careva are fobie de pupat (i-a ramas ceva sechele psihice de la experienta anterioara).

| gabicoo a răspuns:

La ce gen de "pupat" te referi?

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Daca pupatul e o problema, atunci deduci usor ca si sexul va fi o problema gigantica. Ce fel de casatorie e asta? Una aranjata?

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Păi ce treaba are? Este o cununie între o femeie și un bărbat și este absolut normal ca atunci sa se căsătoresc și face o cununie doi oamenii să se sărute pe obraz sau mai altfel este o cununie

| darrio2007 a răspuns:

Ce mă? Dacă doar pupatul pare o problemă in viziunea ta, de sex ce mai zici?
Nu stiu ce cunosti tu despre religie dar esti aerian rău in aceasta privinta.

| VoidEternal a răspuns:

Mai deunăzi întreba cineva daca e ok o căsnicie fara sex. Acum tu. Mâine, poimâine o să întrebe cineva daca e ok o căsătorie fara contact vizual.

| Violleta2022 a răspuns:

Inca nu am auzit aberatia asta. de ce naiba se mai casatoresc daca nu se pupa si nu fac sex?

| ania a răspuns:

De se mai căsătoresc dacă nici sa se pupe nu li se pare o idee atractiva?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Daca exista sentimente, asta inseamna automat si exprimarea afectiunii, prin saruturi, mangaieri. Asa fac oamenii normali. Unii mai mult sau mai putin in public.
Dar exista tulburari de personalitate care se manifesta fix asa: sex fara afectiune.
Ai tu o problema si nu suporti sa iti arati afectiunea?

Întrebări similare